Opfyld havedrømmene med PLUS Pipe højbede

De færdige PLUS Pipe løsninger er kun forslag. Du har mulighed for at bygge videre på sættene, så du, uanset om du har en lille altan eller en stor villahave, kan sammensætte netop den kombination af bede, der passer til dig.

Fleksibelt system med mange muligheder

Det fleksible system Pipe består af cylinderformede moduler i stål med en top af granuleret bildæk.
Modulerne fås i tre forskellige udgaver, der fungerer som henholdsvis hjørne-, trekants- og midterelement, og så er det op til familien at supplere med sider i den træsort og størrelse, som passer til husets øvrige stil og bedenes formål.
Kombinationen af træ, stål og komposit giver bedene et blødt, organisk udtryk, der får stærkt modspil af de rå og rustikke holdepunkter.
Vælges eksempelvis et højbed i komposit, som passer godt til de romantiske havemøbler, virker uderummet gennemført. Eller vælg de grundmalede sorte planker, der giver et flot modspil til grønne planter og farverige blomster.

 

Vælg mellem træ eller komposit

PLUS Pipe leveres med moduler i trykimprægneret eller grundmalet sort træ eller i grå komposit.
Dermed har du mulighed for at vælge dit nye PLUS Pipe i det bed, der passer bedst til det. Komposit er praktisk talt vedligeholdelsesfrit, så her slipper du helt for at tænke på maling eller træbeskyttelse.
Omvendt er der mange, der foretrækker træ, da det med tiden kan få en smuk patina, hvis man husker at passe godt på det.
Nedenfor kan du læse en række gode råd til behandling af dine bede i træværk.

 

Trykimprægnering

Med højbede fremstillet i trykimprægnerede planker får du et robust og holdbart møbel til terrassen. Giver du det regelmæssig behandling med træbeskyttelse, forlænges levetiden og samtidig vedligeholdes et flot look.
Trykimprægnering er en effektiv behandlingsmetode, der forlænger træets holdbarhed væsentligt. PLUS anvender udelukkende godkendte imprægneringsmidler, som opfylder de nordiske miljøkrav.
For at give produktet længst mulig holdbarhed, bør du færdigbehandle det straks efter montering.

 

Efterbehandling og vedligeholdelse af nyt træværk

Støv og snavs fjernes omhyggeligt fra det tørre træ, inden efterbehandlingen. Herefter behandles træet med træolie eller maling, som indeholder fungicider.

 

Efterbehandling og vedligeholdelse af nedslidt træværk

Træ med sølvgrå patina eller træ, der er blevet mørkt og medtaget, skal rengøres med en trærens inden behandling. Herefter behandles med træolie eller maling, som indeholder fungicider.
Med træplejemidler sikrer du holdbarheden på dit udendørs træværk. Træpleje fremhæver træets glød og åretegninger og vil mindske de naturlige revnedannelser samt hæmme skimmel- og algeangreb.
Træ er et levende materiale, som påvirkes af vind og vejr. Derfor er revnedannelser naturlige og uundgaelige, men de påvirker ikke træets styrke og stabilitet. Revnedannelser samt spor efter klammer og skruer er ikke reklamationsberettiget.

 

Hvad betyder det, at træet er FSC mærket?

FSC står for Forest Stewardship Council og er en international non-profit mærkningsordning. FSC-mærket er en garanti for, at du kan købe træ og papir, med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse.