Indret dit uderum med PLUS Cubic blomsterkasser

De enkle PLUS Cubic blomsterkasser kan forvandle uderummet til en indbydende, grøn oase, hvor også blomsterfloret er i højsædet. De er idelle til altanen eller terrassen, og de er lette at flytte rundt med, da de som standard leveres med hjul.

Få gode råd til at forlænge blomsterkassernes levetid

Blomsterkasserne er perfekte til dyrkning af f.ex. krydderurter, jordbær, salat og sommeblomster. Planlæg din egen grønne oase på terrassen og nyd udendørslivet, sommeren og det dejlige vejr på bedste vis.

For at sikre længst mulig holdbarhed, bør du færdigbehandle træet straks efter montering.

Er træet nedslidt eller er malingen begyndt at skalle af, sliber du ned til frisk træ. Bart tørt træ grundes med en trægrunder, der beskytter træet i dybden mod råd og svamp.
Efter grunding er træværket klar til overfladebehandlingen.

Malede overflader bør efterses og rengøres jævnligt. Derved fjernes sporer og næringsstoffer fra overfladen. Det forlænger levetiden og hæmmer vækst af skimmel og alger.
Produkternes placering samt påvirkning af vind og vejr har stor indflydelse på overfladens holdbarhed. Generelt vil samlinger, endetræ og vandrette flader være mest udsatte, og mindre revner samt afskalning kan forekomme. Knastgennemslag og udtræk i form af gullige pletter kan forekomme. Dette er helt naturligt og kan i stor udstrækning afhjælpes ved at slibe og efterbehandle med en passende maling. Evt. senere udblomstring kan dog forekomme. Harpiks kan trænge gennem træet som små dråber, som krystalliserer på overfladen. De fjernes med en let afslibning og der efterbehandles med en passende maling.

Træ er et levende materiale, som påvirkes af vind og vejr. Derfor er revnedannelser naturlige og uundgåelige, men de påvirker ikke træets styrke og stabilitet. Revnedannelser samt spor efter klammer og skruer er ikke reklamationsberettiget.

 

FSC mærket træværk

FSC står for Forest Stewardship Council og er en international non-profit mærkningsordning. FSC-mærket er en garanti for, at du kan købe træ og papir, med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse.