PLUS leverer alt til indretning af haven

PLUS er et dansk firma, der leverer smarte løsninger til din terrasse og have. Her på siden finder du et stort udvalg PLUS produkter til haven. Se blandt andet de mange forskellige modeller af PLUS havehegn eller de mange stilrene bord-bænkesæt.

Kategorier

Levering

Varer fra PLUS leveres oftest som storgods med kranbil. Det er derfor nødvendigt at vejen er kørefast – og fremkommelig for store lastbiler og dermed mindst 4 meter bred samt at der er mindst 4 meters frihøjde. Varerne bliver leveret som kantstenslevering, og der kræves ikke underskrift. Derfor behøver du ikke være hjemme på leveringsdagen. Fragtmanden læsser af på en passende placering.

HVEM ER PLUS?

PLUS er en design- og udviklingsvirksomhed, som gennem 75 år har været kendt for sit unikke design inden for hegn, leg til haven, havemøbler, højbede og alt, der ellers kan være med til at skabe det perfekte frirum til din have. I sin søgen efter den perfekte have har PLUS aldrig glemt, at kvalitet og holdbarhed samt innovation spiller en stor rolle.

PLUS produkter har en høj kvalitet, og vi ånder og lever for at levere holdbare løsninger, der er nemme at montere samt har lang levetid.

PLUS HAR FOKUS PÅ SIKKERHED OG FORNUFTIG UDNYTTELSE AF RESSOURCER

Men det stopper ikke her. Hos PLUS lægges der meget vægt på at producere med øje for naturen. Størstedelen af produkterne bærer FSC mærket. Det betyder, at disse produkter kommer fra et miljø, hvor der ikke bliver fældet mere træ end at skoven kan nå at reproducere sig selv. Samtidig sikrer FSC mærket også, at dyr og plantelivet beskyttes og menneskerne, der arbejder i skovene bliver uddannet korrekt og får ordentligt sikkerhedsudstyr og løn.

Ud over det går PLUS meget op i, at alle produkter inden for leg er CE mærket. CE mærket betyder, at produkterne overholder direktiver, som EU har vedtaget. Disse direktiver skal sikre, at udstyr som gynger og lignende produkter til leg overholder nogle sikkerhedsmæssige standarder, før vi lader børnene lege med dem.