Philips TV

Køb Philips TV og oplev flotte billeder og ekstra dimensioner med 3D og Philips Ambilight. Philips har TV i mange størrelser og til gode priser. Køb Philips TV her.

Oplev effekten fra Ambilight

Hvis du aldrig tidligere har oplevet kraften fra et Philips Ambilight TV, så kan det være svært at forstå effekten. Ambilight-teknologien er patenteret af Philips TV. Den gør din TV-oplevelse større, ved at ”spejle” det som ses på skærmen ud på væggen ved hjælp af smart LED-belysning.

Se filmen for at opleve effekten bag Philips Ambilight TV.

Find dit næste Philips TV:
14 produkter
4K ultratyndt Smart LED-TV med 2-sidet Ambilight
2.999 kr.
Med Android TV
3.999 kr.
4K Smart LED TV
3.499 kr.
Smart TV
7.899 kr.
4K LED TV med 3-sidet ambilight
17.999 kr.
4K LED TV med 3 sidet ambilight
20.000 kr.
Med Digital Crystal Clear
1.099 kr.
Smart tV
12.399 kr.
Philips UHD TV 65" 65PUS8102
15.999 kr.
Smart TV
2.849 kr.
4k Ultra HD Smart TV
3.799 kr.
Tyndt 4K LED-TV med Android TV
3.899 kr.

Philips TV

Hollandske Philips er kendte for deres høje kvalitet og nytænkende udvikling. De producerer mange forskellige TV og fladskærme. Virksomheden ligger i Eindhoven i Holland og har eksisteret siden 1891.

Philips TV med Ambilight

Oplev TV på en helt ny måde med Philips unikke Ambilight back light funktion. Med et Philips TV med Ambilight vil du opleve hvordan billedet nærmest forstætter ud fra væggen. Farverne fra skærmen projiceres ud på væggen og gør TV oplevelsen meget mere levende. Indstillingerne i Ambilight kan tilpasse ud fra forskellige tilstande og det fås med 2, 3 eller 4 sider. Et Ambilight TV kan tilpasses hue lamper, som giver en endnu stærkere oplevelse.

Philips smart TV

Med et smart TV fra Philips får du mulighed, for ikke alene at nyde fantastisk flotte billeder på dit fjernsyn, men også mulighed for at bruge dit TV til at gå på internettet med og besøge bl.a. Facebook, Youtube og nogle af de mange streaming tjenester som Netflix og HBO.

Android styresystem i dit Smart TV

Nogle af de nye fjernsyn fra Philips kommer med Android styresystem. Med et Philips TV med Android kan du lynhurtigt bruge Google chrome browseren, tilgå masser af Apps og Google programmer som bl.a. Google Play.

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Kategori
TV
Lagerstatus
Brand