Ooni tilbehør

Oonis sortiment af must-have pizza tilbehør er alt sammen designet med pizzabageren (dig) i fokus. Fra pizzaspader til borde – Ooni har alt det værktøj og tilbehør som du har brug for til at tage din pizzabagning til næste niveau.

Ooni tilbehør

Du finder alt det tilbehør du skal bruge til din Ooni pizzaovn her. Pizzaspaden er en nødvendighed, men mulighederne med Ooni tilbehør er mange flere.

 

Ooni tilbehør – det essentielle

Når du skal lave pizza er der en række basisprodukter du med fordel kan tilkøbe:

  • Ooni infrarødt termometer, så du kan sikre at pizzastenen har den rette temperatur
  • Ooni pizzaskærer
  • Ooni skærebræt, som er godt til både udskæring og anretning
  • Ooni børste til din pizzaovn, til rengøring af ovnen efter brug

 

Ooni pizzavender

De fleste kender pizzaspaden, men skal du bage pizzaer som en professionel pizzabager, har du brug for en pizzavender. Pizzavenderen er mindre end en traditionel pizzaspade og har samtidig et hjul på vendefladen, der gør det let at dreje dine pizzaer i pizzaovnen.

 

Ooni støbejernsproduker

Med støbejernsprodukterne fra Ooni kan du få mere end bare pizza ud af din pizzaovn. Her finder du både almindelige pander og grillpander, så du kan lave både grøntsager, bøffer og desserter med din pizzaovn.

 

Ooni overtræk

Pas godt på din pizzaovn med et overtræk. Oonis serie af overtræk er vandafvisende og sikrer at din ovn er beskyttet mod vejr og vind. Samtidig har de fleste varianter bæreseler, så det er let at tage din pizzaovn med i eksempelvis sommerhuset.

 

Ooni udekøkken

Oonis serie af borde er et godt valg både til at stille din pizzaovn på og til at gøre pizzaerne klar inden de skal bages. Blandt Oonis tilbehør findes også en række forskellige opbevaringsmuligheder til dej og toppings, så du kan skabe det perfekte pizza udekøkken.