Norton Security

Beskyttelse af din nye enhed

Hvert år bliver mange millioner ramt af cyberkriminalitet. Sidste år var der på verdensplan 594 millioner ofre for onlinekriminalitet, men forbrugere gør stadig ikke noget for at beskytte sig selv.

Vi tror, at det ikke sker for os. Forbrugere tror, at de opfører sig sikkert på nettet, men virkeligheden er, at de fleste af deres handlinger gør dem sårbare over for onlinekriminalitet.

Cyberkriminelle er blevet dygtigere end nogensinde før, og de bruger mange forskellige værktøjer for at få adgang til dine oplysninger. Det er ikke alle sikkerhedsprodukter, der har de nødvendige ressourcer til at holde trit med de nye trusler. Men det har Norton-produkterne. Når truslerne bliver alvorligere, bliver vores produkter bare endnu bedre. Nortons team af sikkerhedseksperter analyserer konstant nye trusler og udvikler nye måder til at beskytte dine enheder mod dem. Når du køber Norton Security, får du et af de bedste sikkerhedsprogrammer på markedet i dag. Så simpelt er det.

En af de enkleste måder at beskytte din familie på er at installere online sikkerhedssoftware, så I er beskyttet mod virus, spyware og anden malware. Det er også et billigere alternativ end at skulle have computeren ordnet, hvis et af børnene har samlet en væmmelig virus op på nettet.

Onlinesikkerhed er et område, der hele tiden udvikler sig, og virksomheder opdaterer konstant deres software som modsvar til de nyeste trusler – så vær sikker på, at din onlinebeskyttelse altid er opdateret!

Fordele for dig:

  • Beskytter pc'er og Mac-computere samt Android- og iOS-enheder med et enkelt abonnement.
  •  Beskytter din identitet og dine onlinetransaktioner.
  • Advarer dig om risikable Android-apps, før du downloader dem, vha. vores prisbelønnede teknologi.
  • Den bedste forbrugersikkerhedstjeneste til dine enheder.
  • 100 % Virus Protection Promise: Så snart du har tegnet abonnement, kan du få hjælp af en Norton-ekspert til at holde din enhed fri for virus – ellers får du pengene tilbage!

Norton sørger for, at du er beskyttet

Ro i sindet, når du bruger sociale netværk

De sociale medier er en endeløs række af newsfeeds, der kan skjule ondsindede links, som er udviklet til at stjæle dine personlige oplysninger. Norton Security Deluxe overlader ikke noget til tilfældighederne: Hver eneste byte HTML-trafik bliver inspiceret, og du bliver advaret mod svindel og sårbarheder på sociale medier, som for eksempel Facebook og Twitter.

Spring de farlige sider over

Du behøver ikke engang at klikke på noget – blot det at besøge den forkerte hjemmeside kan gøre dine oplysninger sårbare. Det er derfor, at Norton Security Deluxe indeholder Safe Search, som advarer dig, før du lander på en risikabel side.

Gør internettet til en sikrere legeplads for dine børn

Børn udforsker nettet konstant. Derfor har vi udviklet nogle sikkerhedsværktøjer, så de kun finder ting, som egner sig til børn. Med Norton Security Premium kan forældre sætte tidsbegrænsning på brugen af enheder, filtrere upassende indhold fra og hjælpe med at indlære gode onlinevaner i en ung alder.

Lad ikke kriminelle tage dine data som gidsel

Ransomware vinder frem – malware, som lukker dig ude fra dine egne filer, og som kræver betaling for at give dig adgang til dem igen, hvis du ikke vil miste dem for evigt. Men med Norton Security Premium kan du lave backup og gendanne dine filer samt smide ondsindede filer på porten, før de overhovedet når dine enheder.