Nilfisk tagrens får dit tag til at skinne

Din bolig kan få et helt nyt udseende, hvis du giver den gas med det effektive Nilfisk tagrens. Et skinnede rent tag kan give din bolig et nyt udtryk, som du kun kan være glad for at komme hjem til hver dag.

Brug Nilfisk tagrens til dit tag 

Hvis dit tag trænger til at stråle igen, kan det være en mulighed at bruge den effektive Nilfisk tagrens. Med deres tagrens kan du hurtigt og nemt få gjort dit tag rent. Rengøringsmidlet er effektiv til at fjerne belægninger på taget. 

For at du kan få den optimale effekt med Nilfisk tagrens, skal du fordele det ud over dit tag med en Nilfisk højtryksrenser. Hvis du ikke har sådan en, har vi et stort udvalg af højtryksrensere her på Bilka.dk. 

Når du skal bruge dit Nilfisk tagrens, er der nogle forbehold, du skal huske at tage. Hvis du vil have en langtidsholdbar effekt af produktet, skal det helst ikke regne dagene efter, at du har påført det. Derudover er det også vigtigt, at det ikke er under 5°C, når du sprøjter det på taget.

En 5 liter dunk med Nilfisk tagrens kan dække op til 170 m2. Hvis du ikke bruger det hele på dit tag, kan du også bruge tagrens til at fjerne belægninger på andre udendørs overflader og træoverflader. Lav altid en lille prøve på din overflade, så du sikrer dig, at overfladen kan holde til behandlingen. 

Opgrader dine uderum 

Når du har givet dit tag og dine udearealer en overhaling med rengøringen, kan det være, at det også trænger til at blive opgraderet. Her hos Bilka.dk har vi Danmarks største vareudvalg. Du ka’ derfor også dykke ned i vores store udvalg af produkter til haven og finde lige præcis det, som du mangler til din have. 

Hvis du har brug for tips og tricks til at holde din have flot og blomstrende hele året, så har vi lavet en guide, hvor du måned for måned kan se, hvad du bør gøre i din have.