Find en Neato robotstøvsuger til dit hjem

Hvis du enten har kæledyr i dit hjem eller er allergiker, kan en Neato robotstøvsuger være det perfekte valg for dig. Neato er kendt for at udvikle robotstøvsugere, der har en stor børste. Dermed kan den også nemt samle hår og støv op.

Lær Neato robotstøvsugeren at kende 

Når du tænder en Neato robotstøvsuger første gang, skal du have kortlagt dit hus og de rum, som den skal støvsuge i. Det klarer den nemt via det smarte LaserSmart navigation. På den måde får den skabt et kort, som den efterfølgende vil køre efter, hver gang den bliver sat i gang. 

Du kan på den smarte Neato Botvac også indstille forskellige No-go linjer. På den måde kan du vælge rum eller dele af dit hus, hvor den ikke skal køre og støvsuge. Med en Neato robotstøvsuger får du en effektiv støvsuger, der nemt kan rengøre et stort hjem på en opladning. 

Neato Botvac Connected robotstøvsugerne kan også køre om natten, da den via LaserSmart navigation også kan finde rundt i mørket. Det er derfor op til dig, om du vil have den til at køre om natten, eller om det passer dig bedre, at den kører, når du ikke er hjemme i løbet af dagen. Med en app til din telefon kan du nemt styre din nye Neato robotstøvsuger. 

Den smarte støvsuger har også et flot design. Det smarte D-Shape design gør, at den har nemt ved at komme helt ud i hjørnerne og nemt kan gøre rent helt inde ved væggene. 

Dyk ned i det store udvalg af støvsugere 

Her på Bilka.dk finder du et stort udvalg af støvsugere i mange forskellige udgaver og modeller. Dyk ned i det store udvalg og find ud af om, det er Neato eller et andet brand, der har lige præcis den støvsuger, som du leder efter. 

Hvis du har brug for lidt hjælp til at finde den helt rigtige støvsuger til dig, der har kæledyr, har vi lavet en lille guide, der forsøger at hjælpe dig med at finde den helt rigtige støvsuger.