Nania

Nania har været garant for kvalitetsautostole gennem 20 år, og den franske fabrik producerer ca. 20.000 autostole dagligt. Fabrikken sætter en ære i at fremstille sikre autostole, der kan levere tilfredsstillende testresultater, og autostolene klarer sig som nogle af de bedste i den kategori af autostole, der dækker over flere aldersgrupper. Det er din garanti for, at du køber en autostol med et højt niveau af sikkerhed, når du vælger en Nania stol.

Gennemtestede autostole med høj sikkerhed

Nania har på fabrikken eget crashtest laboratorium, hvor de tester stolene løbende efter de Europæiske godkendelser som ECE R 44-04 og Reach.

På Bilka.dk fører vi kun autostole, der har været testet af ADAC og som minimum har opnået ”tilfredsstillende” i deres test. Udover at leve op til høje sikkerhedsstandarder er Bilkas udvalg af Nania og Ferrari autostole fremstillet af materialer, som lever op til krav, stillet af det Danske Miljøministerium, og som går ud over de fælles Europæiske krav.

Udover Nania stolene producerer fabrikken også Ferrari autostole i et mangeårigt samarbejde med det kente Italienske bilmærke