Mood havemøbler - Design og kvalitet

Mood er en lækker, moderne og stilren havestol, som passer til alle stilarter. Kombinere din Mood havestol med lige præcis det havebord du ønsker!

ENSFARVEDE RYGLAMELLER ELLER STRIBER MED LIDT VARIATION? SKAB STOLEN, DER PASSER TIL DIG

Med Mood havestolene er der ikke kun fokus på det flotte design, men også den fantastiske siddekomfort og den høje kvalitet, hvilket er med til at gøre Mood unik. Stellet er fremstillet i aluminium, og fås med elegante armlæn i enten teak eller aluminium.

Stolene leveres med ensfarvede lameller, som nemt kan udskiftes og fås i en række moderigtige farver tilpasset til sæsonens trends. Lamellerne passer til alle Mood stole, så det er kun fantasien der sætter grænser.

Mood Air er udviklet i samarbejde med Bertil Stam der har udviklet mere end 500 designs for en lang række internationale og kendte designhuse.

Skab dit eget MOOD

Med Mood havestolen er der ikke kun fokus på det flotte design, men også den fantastisk siddekomfort og den høje kvalitet, hvilket er med til at gøre Mood havestolen unik. Stellet er fremstillet i aluminium, og fås med elegante armlæn i enten teak eller aluminium.

Ensfarvede ryglameller eller striber med lidt variation? Køb havestole i forskellige farver eller det nye sæt med løse lameller og skab helt den version DU vil sidde bedst i.