Microsoft Office

Et Office 365-abonnement kan gøre dig helt vildt glad

Og det er der masser af grunde til. Med Office 365 behøver du for eksempel slet ikke bekymre dig om, hvorvidt du husker at lave back up af dine feriebilleder, eller om du arbejder i den nyeste udgave af PowerPoint. For blot at nævne nogle få.

Kort sagt – Office 365 får det hele til at glide meget lettere. Så gør som Anna, Daniel, Ella eller Mikael og bliv glad.

Se udvalget af Office 365 produkter på Bilka.dk her.

Office på tværs af enheder

Hvad enten du har en tablet, telefon, pc eller Mac, kan du gøre mere med et Office 365-abonnementer. Få de komplette, installerede Office-programmer på din pc eller Mac, op til 5 TB onlinelagerplads, ekstra funktioner på din tablet og smartphone og meget mere. Så har du effektivitet og fleksibilitet til at få klaret opgaverne, uanset hvor du er.

Arbejd sammen med Office

Udarbejd færdige dokumenter med de Office-programmer, som du kender og har tillid til, gem dem i skyen, hvorefter du kan redigere dem og samarbejde med andre i realtid med Office Online.

Office, skabt til dig

Du skal blot logge på Office, så følger dine dokumenter, foretrukne indstillinger og øvrige indstillinger dig på tværs af pc, tablet, telefon eller internettet. Så kan du altid fortsætte, der hvor du slap, når som helst og hvor som helst.

Relaterede sider