Max Ranger trampoliner

Max Ranger er et velkendt brand indenfor trampoliner, særligt i Danmark, hvor det i flere år har været blandt et af de mest foretrukne brands blandt den prisbevidste forbruger.

Max Ranger - Kvalitet og sikkerhed

Max Ranger er kendetegnet ved gode trampoliner til prisen, hvor du netop kan få lige netop den trampolin du ønsker. Når du vælger en Max Ranger trampolin, er du desuden garanteret, at trampolinen opfylder de sikkerhedskrav, som er gældende i Danmark.

Max Ranger har en bred vifte af produkter indenfor trampolin-kategorien. Her kan du både vælge trampoliner i de mindre størrelser samt de helt store modeller. Herudover findes der også både runde trampoliner og firkantede. Uanset hvilken størrelse, type og model, du vælger, vil du altid få et godt produkt til den rigtige pris. Alt i alt er Max Ranger en rigtig god første trampolin til din have.
 

Max Ranger PRO

Ønsker du lidt bedre kvalitet, og flere komfortable og kvalitetsmæssige opgraderinger på din trampolin – så er det oplagt at vælge en trampolin i Max Ranger PRO serien. Her får du en trampolin med det lille ekstra. Forskellen på at vælge Max Ranger PRO er, at du får tykkere rør, bedre plast materiale i kantmåtten og eventuelt sikkerhedsnet. Plasten er lavet i PVC, hvilket er en bedre og mere kraftig plast, som er mere slidstærk og vandafvisende. Alt dette er medvirkende til længere holdbarhed på din trampolin.