Linda Castillo bøger

Linda Castillo er en amerikansk forfatter, som har specialiseret sig i romantiske spændingsromaner og krimiserier. Linda Castillo er anerkendt i branchen, og hun har vundet adskillige priser for sine værker. Lyder det som noget for dig, så bestil bøger af Linda Castillo på Bilka.dk.

Fra romantiske spændingsromaner til amish-krimiserier

Har du en bred smag inden for litteratur, så kan bøger af Linda Castillo måske være det rette for dig. Mellem 2001-2007 var Linda Castillo nemlig særdeles kendt for sine romantiske spændingsromaner, som opnåede anerkendelse og forskellige priser. Årene efter valgte den amerikanske forfatter dog at gå i en anden retning. Linda Castillo vælger at skifte genre og udgiver flere bind i en populær amish-krimiserie, som er inspireret af hendes ungdom.

Den amerikanske forfatter voksede nemlig op i et amish-område, og det er der, at hun har fået inspirationen til de spændende bøger. Krimiserien er solgt i mere end 30 lande og er en international bestseller.

Linda Castillos fascinerende serie om amish-folket

Kate Burkholder er hovedpersonen i den medrivende krimiroman, som har sit afsæt i det amerikanske amish-miljø. Dette miljø er kendt for at forkaste moderne teknologi og hjælpemidler, blot for at leve en mere simpel tilværelse i pagt med den kristne tro. I den spændende serie kommer du tæt på politichef Kate Burkholder, hvor du vil opleve hendes familieproblemer samt rejse op ad karrierestigen i en mandsdomineret branche.

Der er flere bind i Linda Castillos isnende krimi, og du kan derfor godt regne med, at du kan sætte dig godt til rette og nyde de spændende bøger. Nedenfor har vi nævnt nogle af de bøger, som du kan være heldig at finde på Bilka.dk:

  • Tvunget til tavshed
  • Bøn om tavshed
  • Bryd tavsheden

 

Vi har et imponerende udvalg af bøger fra kendte forfattere, som, ligesom Linda Castillo, har vundet priser for deres arbejde. Vi har Danmarks største vareudvalg, så mon ikke du kan finde det, du mangler på Bilka.dk. Vi bestræber os efter god kundeservice, og derfor tilbyder vi også ubegrænset returret. Så kan du bytte dine bøger af Linda Castillo, når du har tid og lyst, hvis du for eksempel bestiller den forkerte variant.