LG OLED TV x HBO Nordic – få den optimale oplevelse af LG OLED TV med HBO Nordic gratis i 6 måneder.

Lige nu kan du få HBO Nordic gratis i 6 måneder, når du køber et LG OLED TV. På HBO Nordic kan du se alle sæsoner af Game of Thrones og hundredvis af andre prisbelønnede serier, film og dokumentarer. Hvis du vil have det mest innovative og avancerede på markedet, er LG OLED TV det perfekte valg for dig.

5 produkter
Perfekt billede og ydeevne
14.997 kr.
Den næste generation af perfektion - Et billede på væggen
24.999 kr.
Perfekt billede og ydeevne
8.888 kr.
Perfect Black, a9 Gen 2 Intelligent Processor, Dolby Vision & Atmos
26.299 kr.
Perfect Black, a9 Gen 2 Intelligent Processor, Dolby Vision & Atmos
18.999 kr.

Sublim filmoplevelse med LG OLED TV

Tid og rum forsvinder, og du bliver en del af handlingen og karaktererne lige her og nu. Takket være den ekstraordinære billedkvalitet og det fantastiske indhold får du den bedste filmoplevelse! Med LG OLED TV får du perfekt sort farve, hvilket gør alle farver dybere og fremhæver hver eneste detalje i billedet. Med Dolby Vision™, den mest populære og avancerede HDR-løsning, får du den biografoplevelse, som filmskaberen har i tankerne, hjemme i din egen stue.

Unikt indhold med HBO Nordic

Hvis du vil have adgang til de bedste og mest populære serier og film, er HBO Nordic den optimale streamingtjeneste. Lige nu er det kun her, at du kan se alle sæsoner af Game of Thrones, men også kritikerroste serier som f.eks. Westworld, Twin Peaks, The Affair, Billions, The Magicians, Girls, The Handmaid’s Tale og mange flere. Desuden får du adgang til hundredvis af film for både voksne og børn og mange spændende dokumentarer.

Køb et LG OLED TV og få HBO Nordic gratis i 6 måneder

Lige nu kan du få HBO Nordic gratis i 6 måneder, når du køber et LG OLED TV (modeller fra 2018 og 2019). Tilbuddet gælder til og med den 31. august 2019*. Når du har købt dit LG OLED TV, skal du aktivere tilbuddet på registreringssiden senest den 15. august 2019.

Link til registrering: www.lgoled.dk/hbo

* Tilbuddet gælder ved køb frem til kl. 23.59 den 31/8 2019 (gældende fra kvitteringsdatoen). Se vilkår og betingelser på LGOLED.dk/hbo. Værdi op til 594 kr. Kan ikke kombineres med 1 måned gratis. For at benytte tilbuddet skal der foretages registrering på LGOLED.dk/hbo senest den 15/08 2019