LEGO Super Heroes

Serien LEGO® Super Heroes tager udgangspunkt i de populære tegneserier om fx Superman, Batman, Grønne Lanterne og Spiderman. LEGO® Super Heroes-universet er bygget op omkring scener fra tegneserierne, så LEGO® Super Heroes gør det muligt at lege de kendte scener fra tegneserierne igennem og samtidig bruge sin fantasi og opfinde nye.

24 produkter
Affyr diskosskyderen mod den onde androide
229 kr.
Affyr Spider-Mans energiskud for at standse de maskerede røvere, der stjæler hævemaskinen. Sættet indeholder en knopskydende hævemaskineknuser, hævemaskine med pengeudskydningsfunktion, flugtmotorcykel og tre minifigurer.
229 kr.
Forhinder Parademon stjæle moderboksen
229 kr.
Kæmp med Justice League mod Steppenwolf
810 kr.
Kør og klatr med Batmans terrængående køretøj
449 kr.
Følg med Spider-Man og Iron Man for at afværge Vultures knopskydende angreb og stoppe The Shockers varevogn med hurtigtskydende seksknopskyder og riffel, der kan bygges. Fire minifigurer medfølger.
299 kr.
Gør dig klar til en galaktisk Mighty Micros duel mellem Star-Lord og Nebula med Star-Lords Milano, Nebulas nekroskib, 2 minifigurer med miniben, rumblaster og mixbåndselement.
99 kr.
Gør klar til en broderlig Mighty Micros kamp mellem Thor og Loke i dette sæt, der indeholder 2 Mighty Micros fartøjer, 2 minifigurer med miniben, Lokes scepter og Thors hammer Mjølner.
99 kr.
Tag med på Thors våbenmission med Thor, Rocket og Groot, og rejs i flugtkapslen for at finde det ultimative våben og Infinity-stenen. 3 minifigurer medfølger.
229 kr.