BLACK FRIDAY   

LEGO Super Heroes

Serien LEGO® Super Heroes tager udgangspunkt i de populære tegneserier om fx Superman, Batman, Grønne Lanterne og Spiderman. LEGO® Super Heroes-universet er bygget op omkring scener fra tegneserierne, så LEGO® Super Heroes gør det muligt at lege de kendte scener fra tegneserierne igennem og samtidig bruge sin fantasi og opfinde nye.

22 produkter
Følg med Spider-Man og Iron Man for at afværge Vultures knopskydende angreb og stoppe The Shockers varevogn med hurtigtskydende seksknopskyder og riffel, der kan bygges. Fire minifigurer medfølger.
249 kr.
Forhinder Parademon stjæle moderboksen
229 kr.
Kæmp med Justice League mod Steppenwolf
819 kr.
Tag med på Thors våbenmission med Thor, Rocket og Groot, og rejs i flugtkapslen for at finde det ultimative våben og Infinity-stenen. 3 minifigurer medfølger.
229 kr.
Hjælp Iron Spider-Man med at beskytte det allerhelligste med faldlem, funktioner til eksploderende mur og minifigur-affyring/kranspil med sættet Opgør i Dr. Stranges allerhelligste, der indeholder 4 minifigurer og en stor figur.
899 kr.
Gør klar til en broderlig Mighty Micros kamp mellem Thor og Loke i dette sæt, der indeholder 2 Mighty Micros fartøjer, 2 minifigurer med miniben, Lokes scepter og Thors hammer Mjølner.
99 kr.
Gør dig klar til en galaktisk Mighty Micros duel mellem Star-Lord og Nebula med Star-Lords Milano, Nebulas nekroskib, 2 minifigurer med miniben, rumblaster og mixbåndselement.
99 kr.