LEGO Elves

Da Emily Jones bedstemor dør, arver Emily bedstemoderens halskæde. Halskæden åbner en portal til landet Elvendale.

Elvendale er et alfeland, hvor de magiske alfer bor. Her bliver Emily venner med vindalfen Aira, jordalfen Farran, vandalfen Naida og ildalfen Azari, som skal hjælpe Emily hjem igen. Men rejsen for at få Emily hjem er farligt, og de 4 alfer er nødt til sammen med Emily at løse Legenden om de 5 søstre. Dette leder dem på et spændende eventyr, hvor de 4 nøgler skal findes for at åbne portalen, så Emily kan komme hjem igen.

10 produkter
Hjælp alferne med at afværge de onde frø
355 kr. 548 kr.
Hjælp med at finde nøglen til dragedronningen
428 kr. 648 kr.
Flyv ud på en spændende jagt
217 kr. 348 kr.
Sophie Jones holdes fanget.
477 kr. 648 kr.
Snig dig ind i det magiske skyggeslot og find det unikke drageæg
528 kr. 798 kr.
Hjælp Azari med at komme væk
159 kr. 178 kr.
Snig dig gennem den magiske portal
126 kr. 178 kr.
Find det hemmelige kort
348 kr.
Hjælp Naida med at besejre gnomen
98 kr.
Grib bjørnemoderen Blubeary med Ashwings klo
248 kr.

Mød de fire alfer fra LEGO Elves

De fire alfer, som Emily møder i Elvendale, har hver sine evner. Dette er vigtigt, da man bedst hjælper hinanden, hvis man kan noget forskelligt. For at finde de fire nøgler får gruppen brug for alle sine medlemmer og alle deres forskellige evner.

Vindalfen Aira
Aira er en vindalf og er derfor særligt forbundet til vinden og alt i luften. Hun er en glad, hyperaktiv og kreativ person, som elsker nye opfindelser og mekanik. Da Aira er en vindalf kan hun styre luft og vind og er særligt forbundne til flyvende væsner. Hun bor i bjergene med sin fugl Pluma.

Jordalfen Farran
Farran er jordalf og har derfor et særligt bånd til alt med jord, sten og klipper. Han elsker at passe planter og få noget til at gro. Farran er venlig, hjælpsom og pålidelige person. Jordalfen Farrans særlige evner er, at han kan styre jordelementer, få alt til at gro og snakke med planter og dyr.

Vandalfen Naida
Naida er en vandalf og har derfor et særligt bånd med alt vand. Hun er en venlig, medfølende og tålmodig person, som elsker at sejle på Izdur Ocean. Naida er en person, der får andre til at føle sig som noget særligt og er meget kraftfuld af sin alder. Vandalfen Naida kan styre vandet og har et særligt forhold til vandlevende dyr.

Ildalfen Azari
Azari er en ildalf og er derfor særligt forbundet til ild. Hun er en selvsikker og højrøstet pige, der elsker sjov og gang i den. Hun er centrum i en gruppe og af og til en smule dumdristig. Da Azari er ildalf kan hun kontrollere ilden og bliver aldrig brændt.

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Alder
Tema / Serie