LEGO® DOTS

Skab dine egne smarte og farverige smykker, taskevedhæng og andre praktiske indretningsting til værelset med disse sjove og enkle LEGO® DOTS sæt. Brug de farvede og dekorerende mosaikker, og skab dine egne designs, der afspejler dit humør eller stil. Find forskellige DOTS sæt her hos Bilka.dk. 

Slip fantasien løs med LEGO® DOTS, og få kulør i hverdagen

Med LEGO® DOTS sættene er alt kreativ gør-det-selv, hvor man får kunsthåndværk for børn med et unikt tvist, hvor der kan skabes og redesignes bedårende accessories, tilbehør og indretningselementer, lige når dit barn har lyst til det. DOTS tilbyder fantasifuld sjov og kreationer, der vil være en fremragende gave til jul, fødselsdag eller en hel tredje anledning til ethvert barn, der elsker kunsthåndværk.

DOTS kommer i mange flotte, skarpe farver, som kan give ethvert barn i alle aldersgrupper lidt kulør i hverdagen, hvad end det er i form af et cool armbånd eller en yndig billederamme. Slip fantasien og kreativiteten løs alene eller sammen med andre, og få endeløs af muligheder med de forskellige DOTS elementer, hvor børn kan udtrykke sig med det rette DOTS sæt.

Du har selvfølgelig også mulighed for bare at købe en pose med ekstra DOTS til et allerede eksisterende sæt, hvis du ønsker at have flere styling- og kombinationsmuligheder.

 

Design, brug og redesign – igen og igen med DOTS

Det helt fantastiske ved de forskellige LEGO® DOTS sæt er, at du kan designe, bruge og redesigne dine DOTS elementer, når du har lyst, hvilket giver muligheden for at afprøve nye styles, udtryk og stilarter. LEGO® DOTS inviterer til kreativ udfoldelse og nytænkende designs, hvor børn kan designe og vise, hvem de er med forskellige accessories og indretningsinteriør.

Du kan designe et DOTS armbånd med et monstertema i fine farver, der kan tilpasses til alle håndled, eller du kan dekorere et skrivebordssystem med forskellige DOTS elementer. Du kan også style en hemmelighedsæske, hvor designglade børn kan udsmykke den, som de vil, og opbevare deres hemmeligheder og skatte sikkert.

 

Lær børn at udtrykke sig på nye og sjove måder

Børn har rig muligheder for at designe, lave og udsmykke, hvor der ikke er andet end endeløs kreativitet til rådighed med de forskellige DOTS sæt. De ubegrænsede muligheder for kunstnerisk udfoldelse, enestående designs og de nemme lav selv-sæt fra the LEGO Group inspirerer kreative børn til at strække fantasien og udtrykke sig på nye og sjove måder, som der passer til deres humør eller værelse.

Med andre ord bliver de forskellige DOTS sæt en måde, hvorpå børn kan udtrykke sig selv og en forlængelse af deres personlige stil, men hvor det samtidig stadig er anderledes, unikt og cool. 

Andre serier fra the LEGO Group, som kan være værd at udforske indenfor lignende genre, kunne være LEGO® VIDIYO™LEGO® Friends m.fl.