LEGO® Creator Expert

Søger du din næste byggeudfordring, eller kender du en LEGO® bygger, som gør? Så har vi den ultimative udfordring her med den avancerede LEGO® Creator Expert serie, hvor du finder alt fra modulopbyggede huse og ikoniske bygninger til biler, forlystelsesparker og sæsonbetonede samlesæt, der hver har en historie at fortælle. Udforsk de mange sæt her hos Bilka.dk. 

Timevis af sjov med LEGO® Creator Expert sæt

Du er garanteret en massevis af sjov og underholdning, når du vælger at samle en af de udfordrende Creator Expert sæt fra the LEGO Group. Du har muligheden for at slippe fantasien løs, når du bygger og udforsker de forskellige fortællinger. Oplev spændingen ved at bygge et magisk forlystelsespark, eller mærk suset, når du samler en af de klassiske køretøjer fra LEGO® Creator Expert serien.

Sættene er oplagte til fremvisning i hjemmet eller på kontoret med deres fantastiske detaljer, unikke elementer og sjove overraskelser, der kan give den ultimative LEGO® byggeoplevelse for teenagere og voksne. Modellerne er utrolig avancerede og autentiske, så det er med at holde tungen lige i munden, når de skal samles og bygges.

 

LEGO® Creator Expert giver en byggeoplevelse udover det sædvanlige

Hvis du har samlet sættene fra LEGO® Creator 3 in 1, så tager Creator Expert det til næste niveau. Deres byggesæt giver en byggeoplevelse udover det sædvanlige med detaljerede modeller, der kan udfordre selv den mest habile LEGO® bygger.

De er med andre ord det ultimative konstruktionssæt, der både pirrer fantasien og vækker følelser af eventyr, romantik, spænding og nostalgi, hvor humoren ikke er til at undgå at bemærke.

Udvalgte af LEGO® Creator Expert modeller kan kombineres og bringes til live med LEGO® Power Functions, hvorimod modellerne i LEGO® Creator Expert Modular Buildings serien kan sættes sammen med en gadescene eller en by. Denne information vil selvfølgelig være tilgængelig ved de pågældende sæt.

 

Et byggeprojekt der udfordrer dine byggeevner

Du behøver ikke at have en massevis af samlesæt fra the LEGO Group stående for at kunne samle de udvalgte modeller her på siden. Alt du skal bruge er lidt bordplads, nogle arbejdstimer og noget fingersnilde. Dog vil vi anbefale, at du har prøvet at samle sæt fra LEGO® Creator 3 in 1 eller lignende for at få en optimal byggeoplevelse. Men uanset hvor erfaren du er, vil du være garanteret et byggeprojekt, der udfordrer dine byggeevner, når du vælger en sæt fra LEGO® Creator Expert.

Med et byggeprojekt fra LEGO® Creator Expert serien får du en tiltrængt pause fra hverdagen og nogle timers fordybelse kun for dig. Det vil være den perfekte måde at få ramt på hverdagens stress og jag samt forkæle dig selv med noget alenetid, mens du bygger.