LEGO City

LEGO City giver masser af muligheder for at bygge i et univers, som børnene måske vil genkende fra deres egen hverdag. Her er LEGO City tog, LEGO City politi, LEGO City lufthavn og meget mere. Gå på opdagelse i sortimentet, og overrask dine børn med nyt LEGO City til samlingen. Du kan bestille det hele og få det leveret lige til døren eller til dit nærmeste varehus, hvor du selv kan hente dine bestilte varer, når du har tid.

22 produkter
Rejs rundt i byen på ingen tid i det motoriserede LEGO City Lyntog!
699 kr.
Begiv dig ud på eventyr
54 kr.
Stands lastbilen og slip politihunden løs
237 kr.
Hjælp politiet med jage skurkenes lastbil
569 kr.
Find det forsvundne fly
679 kr.
Endnu en vellykket redningsaktion
279 kr.
Gaderne er fyldt med klodser
249 kr.
Stands indbruddet og få byttet igen
329 kr.
Det er aldrig kedeligt! i junglen
288 kr.
Tilkald politihelikopteren
249 kr.
Få pengeskabet tilbage
179 kr.

LEGO City

LEGO City byder på klassisk LEGO-byggeleg. Serien indeholder seje køretøjer, spændende bygninger og spændende temaer, som dit barn genkender fra hverdagen. Hvilket barn er ikke blevet fascineret af en politibil eller en brandbil, der suser forbi, eller af de store fly i lufthavnen på vej på ferie? 

Nu kan dit barn genskabe hverdagens store oplevelser ved at bygge sin egen by med LEGO City, der spænder bredt i udvalget fra LEGO City politi og LEGO City politistation til LEGO City fly og lufthavn. De enkelte bygninger kan forbindes via vejbanerne, der snor sig igennem hele byen, og hvor travle vejarbejdere måske er i gang med dagens opgave, eller hvor bilerne drøner afsted fra én destination til en anden. Se eksempelvis også den seje LEGO City brandbil og LEGO City brandstation, der er blandt vores mest solgte varer fra LEGO City, eller prøv det sjove LEGO City spil til PC, Playstation, Nintendo eller Xbox, hvor I virtuelt kan lege videre i den verden, I kender fra Lego City.

Mulighederne er mange, og med LEGO City er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad dit barn kan skabe – enten alene, i selskab med andre børn eller sammen med dig som forælder. 

Mange timers forrygende leg med LEGO City

Med LEGO City er der lagt op til timevis af god leg for både store og små. Med LEGO City kan barnet udvikle legen i takt med, at det opdager nye ting i hverdagen, som kan overføres til legen med LEGO City. De forskellige konstruktionssæt har massevis af skønne detaljer, der sætter gang i barnets fantasi, og som gør legen endnu sjovere. Brug de enkelte LEGO City-sæt alene, sæt dem sammen, eller kombiner dem med andre LEGO-sæt fra sortimentet på Bilka.dk. Ofte kan du finde flere sæt fra LEGO City på tilbud, så der er råd til lidt mere. Find dit barns nye favoritlegetøj her på siden, og bestil det hjem allerede i dag.

LEGO City foregår både til vands, til lands og i luften – hvor er dit barn i sit rette element?

 

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Tema / Serie
Kampagne