LEGO® Shop

Gå på opdagelse i LEGO® universet på Bilka.dk, hvor du finder nye og klassiske legetøjsprodukter fra den populære danske legetøjsproducent, der gennem flere generation har bragt glæde og leg til børn i alle aldre. 

Læs det nye LEGO katalog

Få inspiration til din næste vilde kreation, find hyggelig byggesæt til de mindste eller dyk ned i alle de populære LEGO serier, hvor du finder alle de spændende nyheder for både store og små.

Opdag en sjov, ny verden!

LEGO® City åbner døren til en verden fyldt med sjov, spænding og action. Se hele vores udvalg af LEGO® City på Bilka.dk.

LEGO® = leg godt

LEGO® klodser er kendt og elsket af både børn og voksne i hele verden – og det med god grund! Grundlæggeren af LEGO Group, Ole Kirk Kristiansen, fandt på brandnavnet LEGO ved at sammensætte ordene ”leg” og ”godt”, hvilket netop er LEGOs vision: Børn skal inspireres til sjove lege, som de også kan lære noget af.

I starten lavede virksomheden kun trælegetøj, men så spirrede idéerne hos Ole og han opfandt den legendariske LEGO klods. I dag er LEGO® Group en af verdens allerstørste producenter af legetøj, og er endda blevet kåret til ”Århundredets legetøj” flere gange!

 

Udvikling og læring

LEGO® byggesæt er et stort hit blandt børn, men også blandt deres forældre. Dette skyldes at LEGO klodser inspirerer og motiverer børn til god leg, hvor kreativitet, systematisk tankegang og motorisk udvikling er i fokus. LEGO produkterne er samtidigt banebrydende og innovativ indenfor nye måder at lege, og derfor følger LEGO Group tidens trends og udvikler løbende nye koncepter, hvor klodsen indgår i legen. Et eksempel er LEGO® Mindstorms, hvor byggeudfordringer kombineres med programmering.

I de fleste LEGO® byggesæt medfølger der byggevejledning, så du selv kan bygge præcis det legetøj, der er vist på LEGO æsken. Du kan også bruge din fantasi og kreativitet og bygge noget helt andet – det er nemlig kun fantasien der sætter grænser!

 

Garanti for mange times sjov og kreativ leg med farverige klodser

Når man først har fået åbnet for en  LEGO® æsker, kan der sagtens gå flere timer, hvor børnene er travlt beskæftiget – selv voksne kan også blive grebet af stemningen! Med de farverige LEGO klodser er der nemlig uendelige muligheder.

Udover at LEGOs mission er at lade børn udfolde sine kreative evner, tiltaler LEGO produkterne børn ved skabe en historie eller at tage udgangspunkt i kendte figurer. Med LEGO Star Wars kan man f.eks. lege situationerne fra de kendte Star Wars film, mens det nye tema LEGO Batman tager udgangspunkt i filmen LEGO Batman the movie. En ting er sikkert; en af årsagerne til LEGO Groups store succes er,at de er gode til at forny sig og tilpasse sig til børns behov og interesser.
 

LEGO byggesæt hos Bilka

De sjoveste og mest udfordrende byggeoplevelser starter her hos Bilka – på Bilka.dk eller i dit lokale Hypermarked. Gå på opdagelse i vores LEGO® shop og find lige præcis de LEGO æsker som du ønsker dig, eller som passer bedst til netop det barn, som du vil give en gave til.

 

Spændende, bredt udvalg til skarpe priser

Bilka tilbyder et stort sortiment af de populære LEGO® produkter. Vi fokuserer meget på at have noget for enhver; voksne og børn i alle aldersgrupper.

Udover de populære æsker med byggesæt finder du også mange andre LEGO® produkter her på Bilka.dk, f.eks. opbevaringskasser, sengetøj og skoletasker. Fælles for alle produkterne er, at de kendte figurer fra de forskellige LEGO temaer altid er i fokus.

 

LEGO legetøj – en verden fyldt med muligheder

I vores LEGO® shop kan du klikke dig rundt i de forskellige LEGO serier og blive inspireret - LEGO æskerne åbner op for en verden fyldt med byggemuligheder:

  • Til de mindre børn er LEGO DUPLO perfekt, da klodserne er større end almindelige LEGO klodser. Herved kan børn i alderen 1½ til 4 år nemmere få fat i klodserne og de risikerer ikke at komme til skade ved at sluge dem.
  • LEGO City henvender sig især til børn, der har fart på legen med bl.a. politi, røvere, brandmænd, tog og biler.
  • LEGO Friends handler om fem veninder i byen Heartlake, som laver alle mulige hyggelige ting, f.eks. tager de en tur til frisøren, i forlystelsespark, i gavebutik eller flyver i luftballon.
  • Produkter målrettet de lidt ældre børn er f.eks. LEGO Mindstorms og LEGO Technic, hvor byggeudfordringerne er lidt sværere.

Brug de forskellige knapper her på siden eller menuen til venstre for at væge den LEGO serie, du leder efter, eller vælg LEGO æsker efter barnets alder. Med et LEGO byggesæt er du sikret en gave, der skaber glæde, leg og læring til børn i alle aldre.