Lamaze - prisvindende legetøj i den højeste kvalitet

Legetøjet fra Lamaze er et sikkert valg, når du skal have trygt og sikkert kvalitetslegetøj. Det prisvindende og internationalt anerkendte legetøj er ikke bare et hit hos de kære små, men udfordrer barnets kunnen, udvider sanserne og udvikler barnet under leg.

Find det udviklende og stimulerende Lamaze legetøj her

Mangler du legetøj til dit barn? Det kan også være, du skal til barnedåb eller babyshower, og leder efter den perfekte gave til den lille ny? Uanset anledning finder du noget af det bedste og mest anerkendte legetøj fra Lamaze i vores udvalg på Bilka.dk.

  • Udarbejdet samarbejde med psykologer fra Yale
  • Trygt og sikkert kvalitetslegetøj
  • Internationalt anerkendt
  • Udvikler dit barns motorik, sanser og kunnen
  • Til babyer og børn i alderen 0-4 år

Det amerikanske kvalitetslegetøj er anerkendt verden over og har vundet forskellige priser, bl.a. for ”Det bedste legetøj” – og det er ikke uden grund. Lamaze er nemlig ikke bare legetøj. Det amerikanske legetøj, der er udviklet i samarbejde med psykologer fra Yale, giver dit barn de allerbedste forudsætninger for at udforske, eksperimentere og ikke mindst udvikle sin kunnen og motorik. Legetøjet er udført i et uimodståeligt blødt materiale og i sprælske farver, der udvider barnets sanser.

Kvalitetslegetøj til børn i alderen 0-4 år

Vælg imellem både bamser, legetæpper, rangler og meget mere. Samtlige af Lamaze produkterne er udstyret med funktioner, herunder melodier, forskellige lyde og knapper at trykke på, der stimulerer barnet under leg. I udvalget finder du legetøj til børn og babyer i alle aldre – fra det fastgjorte legetøj til de helt små babyer fra 0-6 mdr. og det, der passer til de 1-4-årige. Uanset hvilke slags legetøj, du køber til dit barn eller i gave, kan du stole på, at de er udarbejdet i de bedste kvalitetsmaterialer, der er helt sikre. Du kan derfor trygt lade barnet lege med det.

Køb Lamaze legetøj på Bilka.dk

Find det perfekte legetøj fra Lamaze, der uden tvivl vil falde i god jord hos de kære små. Bestil det hjem til dåbsgaven, fødselsdagsgaven eller måske som gave til et babyshower. Husk at du altid har ubegrænset returret i tilfælde af, at varen ikke lever op til dine forventninger. Se også vores store udvalg af øvrigt legetøj til både store og små børn.