Kenwood

Forbered lækker mad med vores udvalg af køkkenapparater fra Kenwood.
Hvis du leder efter et køkkenudstyr, der er alsidig og ser pænt ud, skal du ikke lede længere. Uanset om du er en erfaren kok eller er nybegynder, finder du den ideelle ledsager i vores innovative sortiment – vores køkkenudstyr, kan være din ledsager til store selskaber, men også hvis du blot skal lave mad til én.  Premium kvalitet og konstrueret med dig i tankerne, disse maskiner er en fantastisk tilføjelse til dit hjem.

Vi ved, at variation i dit køkken er altafgørende. Derfor vægter vi alsidighed højt i hele vores udvalgt af køkkenapparater, fra Kenwood. Vi designer alle vores modeller til at maksimere dit potentiale i dit køkken, og gøre dine opskrifter så lækre som muligt.

Uanset om du vil bage et lækkert brød, lave hjemmelavede saucer som en professionel, skabe uforglemmelige desserter eller blende en perfekt smoothie eller suppe, har vi værktøjerne til at gøre alt dette. Nu kan du få endnu mere ud af dit Kenwood-apparat. Takket være vores brede udvalg af tilbehør til kMix- og Prospero-linjerne, såvel som til Chef og Chef XL-serien kan du tilberede mad på nye spændende måder.

Vores food processors er også utroligt holdbare med en lang række funktioner og sparer dig for værdifuld køkkenplads.

Kenwood er bygget med variation og præcision, hvilket giver dig mulighed for at skabe mad nøjagtigt som du vil.