Hvilke moduler til Jungle Gym legetårn skal du vælge?

Bliv klogere på hvilke moduler der passer til dit Jungle Gym legetårn

Jungle Gym har udviklet et stort univers af legetårne med en række forskellige tårne, forskellige tilbygningsmoduler, forskelligt tilbehør og deraf utallige kombinationsmuligheder, så du kan sammensætte lige nøjagtig dét legetårn, der passer bedst til jeres familie.

Inden du går i gang med at sammensætte tårnet, er der dog nogle ting, der er vigtige at være opmærksom på. Men fortvivl ej, vi guideer dig sikkert igennem valget.

Hvilke moduler og tårne passer sammen

Først og fremmest er det vigtigt at være opmærksom på, at det ikke er alle tårne og moduler, der passer sammen. Og nogle moduler er allerede integreret i nogle af tårnene, så her giver det ikke mening at tilkøbe modulet. 
Det kan lyde forvirrende, men denne smarte oversigt fra Jungle Gym giver dig hurtigt overblik over, hvilke moduler og tårne, du kan kombinere:

Moduloversigt

Er der plads til legetårnet?

Det er naturligvis også særdeles vigtigt at tage højde for, hvor meget legetårne må fylde hjemme hos dig. På hvert enkelt legetårn er angivet det areal, som legetårnet optager. Men hvis man bygger et tårn sammen med et modul, kan det straks blive vanskeligere at finde ud af, om legetårnet nu også kan være i haven, uden at genere naboerne eller komme i karambolage med køkkenhaven eller drivhuset.

En nem måde at sikre sig mod at købe et for stort legetårn er at benytte sig af Jungle Gyms smarte legeplads-planlægger. Her kan du vælge det tårn og det modul, du er interesseret i og derefter se målene.
Du finder Legepladsplanlæggeren her: Jungle Gym Legepladsplanlægger