High Peak

High Peak er – og forbliver – campingudstyr til campister. High Peak som brand gør deres ypperste for at forstå, hvad enhver campists behov er, samt hvad der inspirerer dem. High Peak har udstyr til enhver lejlighed: uanset om du er med familien, hvor komfort er i fokus, eller på festival, hvor simplicitet og funktionalitet er i fokus.

High Peak – Camping as you like it. Love it and live it.

High Peaks passion har altid været at forstå alle campisters behov og blive klogere på, hvad der inspirerer dem. Siden 1984 har brandet fokuseret på at udvikle produkter ud fra oplevelser og indtryk fra utallige campingture. Netop derfor er High Peak blevet en følgesvend for alle de, der elsker camping og de oplevelser, der følger med.

Alt hvad du har brug for

Telte

High Peak telte har fokus på elementære funktioner, design og fremragende værdi for pengene. For at gøre udvælgelsen af dit nye telt nemmere, fokuserer High Peak på klare og forståelige produktlinjer. Alle telte opfylder de juridiske krav og standarder.

Soveposer

Alle High Peaks soveposer er testet i et certificeret klima i overensstemmelse med DIN EN ISO 13537. Soveposerne er udviklet med det selvudviklede Dura Loft ® fiber fyld.

Liggeunderlag

De selv-oppustelige liggeunderlag fra High Peak findes i forskellige tykkelser og størrelser. High Peaks letvægts lufts-liggeunderlag med integrerede pumper giver høj komfort i kompakt pakning og til den bedste værdi for pengene.

Luftmadrasser

High Peaks luftmadrasser er lavet med en overflade af økologisk viskose, hvor de horisontale luftkamre tilbyder det højeste niveau af komfort, når du skal sove. Alle luftmadrasserne er med de nyudviklede anti-slip pads. 

Det rette udstyr til alle

Familie – When home is on the road

Komfortabel camping: På en campingferie med familien er det vigtigt, at funktionalitet og komfort går hånd i hånd. Målet er at få adgang til det nødvendige med så lidt muligt.

Venner - Spend your free time with friends

Skal du på en aktiv campingtur? Her er det essentielt, når venner tager på eventyr sammen, at alt er kompakt, nemt at opbevare og let at transportere.

Begivenheder - You meet, you party

Robust, quick and functional – dette er mottoet, når det kommer til festivaler, sportsbegivenheder mm. Funktionelt og simpelt er afgørende, når det kommer til førnævnte events.

Uanset hvad dit næste udflugt indebærer, gør High Peak det nemt, med deres store udvalg, at finde det rette udstyr.