Transformers

Med figurer fra TRANSFORMERS bevæger børnene sig ind i en verden af ikoniske karakterer fra Cybertron. De menneskelignende robotter har en unik evne til at transformere sig til køretøjer og dyr, som inviterer til mange timers leg på tværs af aldersgrupper. Køb din favorit her på siden i dag.

Led de gode til sejren over de onde Decepticons 

Lad lederen af Autobots Optimus Prime eller Bumblebee møde de onde Decepticons ledet af skurken Megatron i et fordybende og spændende univers kendt fra tegnefilm og live action film. Her skal du sikre, at de gode tager sejren over de onde, når du udfordrer til kamp mellem TRANSFORMERS fra Hasbro

Transformér og leg med TRANSFORMERS

TRANSFORMERS figurerne fra Hasbro har brug for din hjælp til at transformere sig om til de seje køretøjer og dyr i et univers af robotter, action og adrenalin. Deres liv, deres håb, deres kampe og deres triumfer er beskrevet i episke sagaer og har fascineret børn og voksne i mange år. Du kan genskabe sagaerne i legen eller lade børnene skabe nye fantastiske historier alene eller med andre.

Vær med til at transformere og lege på livets løs med TRANSFORMERS fra Hasbro. Du kan også forene Marvel figurer og Star Wars figurer med dine TRANSFORMERS i en episk kamp - det er kun din fantasi, som sætter grænserne.

Med TRANSFORMERS figurerne er mulighederne mange

TRANSFORMERS er legetøj og tegneserie helt tilbage fra 1984. TRANSFORMERS legetøj er produceret af Hasbro og er en af de mest populære legetøjslinjer nogensinde. TRANSFORMERS tegneserien blev til en animeret film i 1986, hvilket senere er blev til en masse legetøj og en række live action film.

TRANSFORMERS består af de heroiske Autobots ledet af Optimus Prime og senere hen Bumblebee og de onde Decepticons ledet af skurken Megatron. De kommer fra en planet kaldet Cybertron.

I deres søgen efter en alternativ energikilde kommer begge grupper til planeten Jorden, hvor de sover i 4 millioner år. Da de vågner i år 1984, plyndrer Decepticons jorden, mens Autobots forsøger at beskytte den nye verden. Det fører til eventyr og krige på tværs af galaxer gennem snart 40 år. 

Figurerne fra Cybertron er noget ganske særligt. Ud over den klassiske figurleg i et spændende univers, så har robotterne en unik evne til at transformere sig til seje dyr og køretøjer. Og robotterne har brug for børnenes hjælp, hvilket inviterer til mange timers leg. Karaktererne kommer i serier, der er tilpasset forskellige alderstrin og transformationen findes derfor i varierende sværhedsgrad.

Hvilken Transformer vælger du?

Med et væld af TRANSFORMERS figurer fra Hasbro at vælge imellem kan både store og små transformere sig til helte eller skurke i det spændende univers. TRANSFORMERS skaber glæde og eventyr mellem generationer. Planlæg det perfekte kup, eller red verden sammen. Lad den fortsætte hjemme i stuen, på børneværelset eller blandt vennerne. 

Når du har fundet din favorit her på siden, kan du nemt bestille den hjem til dig allerede i dag, og bliv klar til kamp med TRANSFORMERS fra Hasbro.