Hasbro Disney Princess

Bliv prinsesse for en dag og tilbring tid med dine nye venner fra Hasbro Disney Prinsesse-universet. Læs en bog med Belle, udforsk nye ting med Rapunzel, eller er du klar til et rigtigt haveventyr med Vaiana og Ariel? Uanset hvilken prinsesse du vil hænge ud med, har vi kostumer, legetøj og dukker fra Hasbro til dig, og det er kun din fantasi, der sætter grænsen.

I Disneys magiske univers er prinsesserne meget centrale figurer. Måske ikke så mærkeligt, da det faktisk er en prinsesse, der står bag Walt Disney Studios første store succes, nemlig Snehvide. De klassiske prinsesser som Snehvide, Askepot, Tornerose og Klokkeblomst har gjort at vi alle har  fået ""Der var engang"", ""Et ægte kærlighedskys"" og ""Så levede de lykkeligt til deres dagens ende"" i vores ordforråd.

Derudover har fantastiske kjoler og store slotte gjort et stort indtryk på os alle. Udviklingen af Disneys prinsesser har dog ikke stået stille. Prinsesserne Mulan, Pocahontas og Ariel introducerede os for nye verdener, nye kulturer og helt nye typer prinsesser. Disse tre har stort mod, handlekraft og er ikke bange for at gå deres egen vej og gøre det rigtige. Ikke mindst lærte vi også prinsessernes venner at kende, såsom Mulans Drage Mushu, Ariels venner krabben Sebastian og fisken Tumle samt Pocahontas vaskebjørn Meeko og kolibrien Flit. Mange af disse venner og hjælpere er manges favoritter, og de bringer humor og nye perspektiver ind i historierne.

De seneste prinsesser fra Disney giver os fortsat nye dimensioner, udfordrer og udvider det, vi som publikum definerer som en prinsesse. Vaiana, Rapunzel og Tiana er alle hårdtarbejdende, de påtager sig nye udfordringer og har altid deres hjerte på det rigtige sted. Ikke mindst skal alle prinsesserne lære noget nyt, Tiana skal lære at livet er mere end arbejde, Rapunzel lærer at verden udenfor er fantastisk, og Vaiana lærer at sejle og læse naturen. Måske kan du også som publikum opfange nye tricks.

Uanset om du vil danse natten væk i en fantastisk kjole med en smuk prins eller gå på opdagelse i nye verdener og kulturer, har Hasbro Disney Prinsesserne noget for dig. Udvalget af kostumer, legetøj og andre produkter fra Hasbro er stort, og Disney har alt hvad du behøver for at drømme dig tilbage til din yndlingsverden, hvor du kan finde nye bedste venner og opdage nye og spændende ting. Alt er klar til, at du bliver prinsesse en aften, dag eller en hel weekend. Kom med ind i en fortryllet verden her på bilka.dk og find din favorit prinsesse i det store udvalg.