Kålhoveder
Kålhoveder

GrowWater selvvandingsbede

Nu kan du roligt tage på weekend eller ferie uden bekymring om at få vandet dine planter. GrowCamps nye vandingssystem GrowWater rummer vand nok til mindst 1-2 uger i den varmeste tid! GrowCamps selvvandingsbede er højbede med GrowWater selvvandingsindsats, og de fås i fire forskellige størrelser og med bund, hjul eller ben.

Se alle produkter

Læs mere om GrowWater selvvandingssystemet

GrowCamps selvvandingsbede er højbede med GrowWater selvvandingsindsats. Bedene er 30 cm høje. Den øverste halvdel fyldes med jord. I den nederste halvdel findes vandbeholderen med kapillærvandingsrør, som fungerer som væger, der suger vandet op i jorden ovenover. Brug f.eks. GrowCamps selvvandingsbed i drivhuset i stedet for de velkendte hvide flamingokasser. Så får du et kvalitetsprodukt, som kan bruges år efter år! Tillige er der plads til mere jord i bedet, hvilket giver planterne større trivsel. Og når du bruger GrowWaters patenterede vandstandsregulering, har du mulighed for at sænke vandstanden og derved undgå overvanding.

Regulerbar vandstand

Vandingssystemet er forsynet med en patenteret anordning, som gør det muligt at sænke vandstanden for at forhindre, at planterne bliver for våde i kølige vækstperioder eller i etableringsfasen, hvor rodnettet endnu ikke er udviklet helt.

På billedet ovenfor ses regulatoren i 3 forskellige positioner:
Første billede: Regulatoren er helt i bund og vandet tømmes ud.
Midterste billede: Når regulatoren står i midterste position, kan beholderen kun fyldes halvt op. Overskydende vand tømmes automatisk ud via vandslangen i bunden.
Sidste billede: Regulatoren er i øverste position og beholderen kan fyldes helt.

Planterne stortrives i GrowCamps bede med selvvanding

Der er fire grunde til, at planterne trives i det smarte selvvandingsbede fra GrowCamp:

Vand

Der er altid vand til rådighed – og vel at mærke i den rigtige mængde. I ydersæsonerne kan man via justeringsanordning mindske vandstanden, så jorden ikke bliver for fugtig! Planter mistrives, hvis de får for meget vand.

Gødning

Der skal masser af gødning til, når man vil have mange og prægtige afgrøder eller blomster! Og ved at dosere flydende gødning korrekt de få gange, der skal vandes i en sæson, opnår man optimal trivsel.

Jord

Planter mistrives, hvis der ikke er tilstrækkelig jord til, at rødderne kan udvikles. I GrowCamps jordbeholder kan der være 15 cm jord over vandbeholderen. Det gør, at planterne bliver kraftige og giver masser af frugter eller blomster. Jorden behøver i øvrigt ikke skiftes hvert eneste år.

Varme

I en GrowCamp med overdækning er det nemt at lufte ud. Plastoverdækningen er monteret med velcro og kan derfor åbnes vilkårligt. Når det er meget varmt, kan den helt afmonteres. Så kan man roligt tage på weekend eller ferie.