GrowCamp højbede i træ

GrowCamps højbede i træ er fremstillet af FSC-certificeret lærk. Plankerne, der er 22 mm tykke, er fra træer, som vokser i Sibirien, hvor der er fastlandsklima og permafrost. Derfor gror de langsomt og får en kraftig kerne med tæt struktur og høj vægtfylde. Store mængder naturligt harpiks og garvesyre bevirker, at træet har stor modstandskraft overfor svampeangreb og derfor lang holdbarhed.

Enkle og eksklusive højbede

Højbedene leveres med matsort-lakerede aluminiums-stolper, som giver et enkelt og eksklusivt look. Stolperne er med kant, som skjuler træplankernes ender, og modvirker det indvendige pres fra jorden.

Bedene, der er 120 cm i bredden, leveres i sektioner på 120 cm i længden. Hver sektion er forbundet på tværs med et rør, som forhindrer midterstolperne i at vige ud på grund af jordpresset indefra.

Herover er hjørnestolpens udformning vist i snit. Bemærk kanterne, som skjuler og beskytter plankernes ender.

Højbede overbygning kan tilkøbes

GrowCamps højbede i PVC eller træ på 240 og 360 cm i længden kan forsynes med TUNNEL-overbygning.

Overbygningen fås med insektnet, som beskytter mod dræbersnegle, insekter, sommerfugle, rådyr, høns, haglvejr, kraftig vind og andet, der kan true din høst. Du har også mulighed for at tilkøbe plastoverdækning – så fungerer bedet som drivhus.