Star Wars

Star Wars er en tidløs fortælling om “det gode” versus “det onde” i en galakse langt, langt væk og fortælling uddybes hele tiden. I en historie fyldt med ædle Jedi riddere, frygtindgydende væsener og grusomme skurke, introducerede den episke “space fantasy” "Kraften" i det globale ordforråd, sammen med karakterer som onde Darth Vader, den gamle, vise Yoda, idealistiske Luke Skywalker, og elskelige Chewbacca.

Den længe ventende Star Wars film ”The Last Jedi” har premiere i biografen december 2017. I filmen 'Star Wars: The Last Jedi' fortsætter handlingen fra Star Wars: The Force Awakenes. Den unge Rey, den tidligere stormtrooper Finn og piloten Poe fortsætter deres kamp mod Imperiet og den magtsyge Kylo Ren. Samtidig vender Luke Skywalker tilbage med fuld kraft.

'The Last Jedi'er det ottende kapitel i Star Wars-sagaen, der også består af de såkaldte spinoffs, hvor Rouge One: A Star Wars Story kom ud som den første i 2016, og næste planlagte film bliver Han Solo-filmen.

51 produkter
Mål: L:223 x B:138 x H:68 cm.
1.999 kr.
Fra 3 år
100 kr.
5-6 år
150 kr.
Fra 3 år
900 kr. 1.898 kr.
Udspil LEGO® Star Wars Microfighters dueller med denne dobbeltpakke med A-wing fra modstandsbevægelsen og Kylo Rens TIE Silencer med 2 detaljerede modeller, minimodel til at sætte gang i legen og 2 minifigurer.
179 kr.
Playstation 4 spil
129 kr.
Xbox One spil
129 kr.
B: 26 x H: 32 x D: 9 cm
69 kr. 99 kr.
Inklusiv universalbeslag til montering på cyklen
25 kr. 59 kr.
Byg en sød LEGO® klodsudgave af BB-8 med hjulaktiveret drejeligt hoved og luge, der kan åbnes og indeholder en ikke-fungerende svejsebrænder, samt fremvisningsstand, faktaskilt og lille figur af BB-8.
899 kr.
Se traileren til Star Wars The Last Jedi