Dino Ranch

Yeehaw! Dino Rancher rid! Dino Ranch er en animeret tegneserie kendt fra DR Ramasjang. Mød familien Cassidy som bor på en gård i det vilde vesten i harmoni med forhistoriske dinosaurer. Tag med på eventyr med Jon, Miguel, Min og deres dinosaur-venner; Blitz, Tango og Clover.

Dino Ranch

"Yeehaw! Okay Rancher, lad os sadle op! Dino Rancher rid!"

Dino Ranch er en animeret tegneserie kendt fra DR Ramasjang. I serien møder man familien Cassidy, som bor på en gård i det vilde vesten i harmoni med forhistoriske dinosaurer. På gården bor der tamme dinosaurer som hjælper den lille familie, mens uden for indhegningen bor der vilde dinosaurer.

Alle dinosaurer har deres helt egen særprægede personlighed. Jon, Miguel og Min elsker at tage på eventyr med deres bedste dinosaurer venner Blitz, Tango og Clover, hvor de løser både små og store udfordringer i hverdagen. 

 

Dino Ranch - Legetøjet

Med Dino Ranch legetøjet kan du skabe dit helt eget dino-tastiske sted. Lad børnene slippe deres fantasi løs eller genskab scener fra den animerede populærere tegneserie. Saml på alle de kendte karakterer fra Dino Ranch.