BRIO tog og togbane - en sand klassiker

Det drejer, ruller og blinker. Togbanen er en rigtig klassiker blandt legetøj til børn. Tidligt fascineres børn af de rullende vidundere, og BRIO Min første togbane er tilpasset børn, der skal have deres første togsæt. Giv de yngste lokomotivførere et nyt eventyr med BRIO's Min første togbane. 

Fut fuuut! Se hvordan BRIO toget kører i skoven


BRIO togbanerne findes i mange forskellige udgaver og kan udvides i det uendelige. Det viste sæt til skovarbejde virker med sjove magneter og drejemekanismer på togvognen.
72 produkter

Når børn begynder at lege med legetøj, viser de stor nysgerrighed for detaljer og fokuserer på ét stykke legetøj ad gangen. De holder af at køre vores tog frem og tilbage på eller uden for skinnerne – en sjov og spændende introduktion til toglege.

Min første togbane er med lokomotiv og vogne i spændende farver, med lyde og bevægelser og en struktur, der fanger de små børns interesse. Nu kan legen begynde. De magiske 2-vejs magneter på tog og vogne gør legen nemmere via deres evne til at forbinde tog i begge retninger uden at afstøde hinanden. BRIO’s patenterede ramper fører toget op og ned ad træskinnerne fra flere vinkler.

Min første togbane er et koncept til børn fra 18 måneder, der udvikler dit barns leg, og opmuntrer til at kombinere forskelligt legetøj og efterhånden skabe små verdener. Snart er dit barn klar til at udvide legen i BRIO World, som byder på endnu mere leg med tog og biler i inspirerende omgivelser.

BRIO tog for store og små

BRIO tog er et hit for både store og små, da legen udvikler sig i takt med barnet. Start med at køre toget på simple baner, lær at sætte togbanerne sammen i mange forskellige formationer og byg en hel by med færger, passagerer og forskellige togtyper. Slip kreativiteten og fantasien løs og fordyb dig i BRIOs verden af tog. Fut fut!