BRIO gåvogne og babylegetøj

Udvikling og leg går hånd i hånd. Alle færdigheder – fra at sidde op til at tage de første usikre skridt – kræver masser af øvelse, inden barnet mestrer dem. Her finder du babylegetøj, der hjælper de mindste med at se, føle, høre og opdage verden.

9 produkter
Ram plastpløkkerne med hammeren
228 kr.
Plus leveringsomkostninger
Brio's år 1959 inspireret Dachsie
Fra 19 måneder
149 kr.
Plus leveringsomkostninger
Den evigt unge BRIO klovn fylder 60 år!
199 kr.
Plus leveringsomkostninger
Hjælper barnet med at udvikle sine motoriske færdigheder
699 kr.
Plus leveringsomkostninger

Legetøj til de allermindste: Sjove lyde, flotte farver og buttede former – vores babylegetøj er specielt designet til at stimulere din babys sanser. Alt sammen for at gøre de første usikre skridt i verden så spændende (og sikre!) som muligt.

De enkelte færdigheder udvikler sig normalt i en bestemt periode - dem kalder vi udviklingstrin. Det er disse udviklingstrin, vi bygger vores legetøj på i alderen 0-6 måneder, 6-12 måneder, 2 år, 3 år og 5 år. For os er leg bare et andet ord for udvikling. Derfor er vores legetøj udformet i et enkelt design, resten er op til fantasien. BRIO’s ikoniske Lære-Gå-Vogn, der støtter barnet i at lære at gå, den verdensberømte gravhund eller flere varianter af trækdyr er legetøj, der følger barnet i dets udvikling.

Leg og læring går hånd i hånd. Derfor har vi hos BRIO skabt pædagogisk legetøj, der udvikler dit barns motoriske færdigheder, logiske tankegang og kreative egenskaber. Magnetisk legetøj, byggeklodser, musikinstrumenter eller BRIO’s klassiske klovn. Alt vores pædagogiske legetøj er designet til at give barnet de bedste forudsætninger for at udvikle sig.