Smart Blaupunkt tv giver en god fjernsynsoplevelse

Blaupunkt tv er det rette for dig, der ikke bare vil have en god billedkvalitet, men også vil have mulighed for at optage dine yndlingsprogrammer og afspille mediefiler. Et Blaupunkt tv kan modtage signal fra både kabel, satellit og antenne.

Blaupunkt tv – et tv, der kan lidt mere

Køb et stilrent Blaupunkt TV med et slankt, moderne og minimalistisk design, der passer perfekt ind i det moderne hjem. Er du til skarp billedkvalitet, god lyd og flot design, er et TV fra Blaupunkt det rette valg. Det hele kommer til at stå skarpt på den store fladskærm.

  • Gør det muligt at optage dine yndlingsprogrammer
  • Kan modtage signal fra både kabel, satellit og antenne
  • USB-funktion, der gør det muligt at afspille mediefiler

Med et tv fra Blaupunkt kan du optage dine yndlingsprogrammer, så du senere kan se dem. Det er virkelig smart for dig, der gerne vil have mulighed for at følge med i dine faste programmer, men som ikke har tid til at sidde foran fjernsynet hele tiden.

Fjernsynet er skabt med en tuner, der gør det muligt både at modtage signaler fra kabel, satellit og antenne. Lige meget hvordan du ser tv, er det derfor muligt for dig.

Vil du afspille noget på tv’et, kan du gøre det ved hjælp af den smarte USB-funktion. Dermed kan du for eksempel vise feriebillederne i stor størrelse i stedet for på en tablet.

 

Sådan vælger du det rette Blaupunkt tv

Når du skal vælge et tv, bør du først og fremmest sikre dig, at det har den størrelse, som du ønsker.

Her kommer det både an på pladsen, du har til rådighed og på, hvilken tv-oplevelse du gerne vil have. Har du ikke afstand nok til skærmen, får du ikke nær så god en oplevelse, som hvis afstanden er perfekt. Overvej evt. et tv-ophæng, så kan tv’et måske komme længere væk fra, hvor du skal sidde.

Som på andre former for elektronisk udstyr er der også energimærkning på fjernsyn. Vil du bruge så lidt energi som muligt, bør du også se på det.

Køb dit nye Blaupunkt tv her på Bilka.dk – vi står for oplevelser til hele familien.