BLACK+DECKER

Siden 1910 har BLACK+DECKER sat standarden for innovation og design af el-værktøj, haveværktøj og husholdningsprodukter. Brandet er kendt for sit gedigne og kraftfulde værktøj, som enhver gør-det-selv’er vil være glad for at finde i sin værktøjskasse.

BLACK+DECKER til privates have- og gør-det-selv arbejde

BLACK+DECKER har altid været i spidsen, når det gælder innovation af elværktøj og maskiner til private forbrugere. Allerede i 1946 introducerede BLACK+DECKER verdens første elektriske boremaskine til privat brug. Samme år lancerede de en hel serie af boremaskiner og tilbehør.

I 1957 introducerede de de første elektriske udendørs havemaskiner, som var designede til at gøre hverdagen lettere for private. Heriblandt kunne man finde maskiner som elektriske hækkeklippere.

I dag er BLACK+DECKER blandt de førende indenfor batteridrevne værktøjer. I 1961 var de de første til at lancere en ledningsfri boremaskine, som var drevet af nikkel-cadium celler. I 1962 revolutionerede de igen havearbejdet for private ved at lancere verdens første ledningsfri hækkeklipper.

BLACK+DECKER i rummet

BLACK+DECKER har ikke kun været med til at revolutionere værktøj og havemaskiner til private. De har også været en stor del af flere rejser ud i rummet. I 1963 udvikler BLACK+DECKER ledningsfrit minimum-moment værktøj til NASA til brug under Gemini-programmet.

NASA's Apollo 15 missionen brugte i 1971 et BLACK+DECKER borehovede til at udbore kerneprøver fra månen. Boret blev også brugt på Apollo 16 og Apollo 17 missioner.