Hæktrimmer fra Black+Decker til havearbejdet
Hæktrimmer fra Black+Decker til havearbejdet

BLACK+DECKER

Siden 1910 har BLACK+DECKER sat standarden for innovation og design af el-værktøj, haveværktøj og husholdningsprodukter. Brandet er kendt for sit gedigne og kraftfulde værktøj, som enhver gør-det-selv’er vil være glad for at finde i sin værktøjskasse.

Se alle produkter

BLACK+DECKER batterifamilier

BLACK+DECKER tilbyder både produkter på ledning og på batteri, og kan tilbyde en bred 18V serie, hvor ét batteri kan bruges på alle produkter – både elværktøj og haveværktøj.

Derudover findes 36V serien, til dem der har brug for lidt ekstra power, og 54V DUALVOLT til når du ikke vil gå ned på kraft.

Det smarte ved BLACK+DECKER 54V batteri er, at det OGSÅ kan bruges på 18V produkter – med forlænget køretid..!

BLACK+DECKER til privates have- og gør-det-selv arbejde

BLACK+DECKER har altid været i spidsen, når det gælder innovation af elværktøj og maskiner til private forbrugere. Allerede i 1946 introducerede BLACK+DECKER verdens første elektriske boremaskine til privat brug. Samme år lancerede de en hel serie af boremaskiner og tilbehør.

I 1957 introducerede de de første elektriske udendørs havemaskiner, som var designede til at gøre hverdagen lettere for private. Heriblandt kunne man finde maskiner som elektriske hækkeklippere.

I dag er BLACK+DECKER blandt de førende indenfor batteridrevne værktøjer. I 1961 var de de første til at lancere en ledningsfri boremaskine, som var drevet af nikkel-cadium celler. I 1962 revolutionerede de igen havearbejdet for private ved at lancere verdens første ledningsfri hækkeklipper.

BLACK+DECKER i rummet

BLACK+DECKER har ikke kun været med til at revolutionere værktøj og havemaskiner til private. De har også været en stor del af flere rejser ud i rummet. I 1963 udvikler BLACK+DECKER ledningsfrit minimum-moment værktøj til NASA til brug under Gemini-programmet.

NASA's Apollo 15 missionen brugte i 1971 et BLACK+DECKER borehovede til at udbore kerneprøver fra månen. Boret blev også brugt på Apollo 16 og Apollo 17 missioner.