BLACK+DECKER 18V og 54V batterifamilie

BLACK+DECKER 18V og 54V batterifamilier er to serier af havemaskiner og elværktøj, hvor du kan bruge batteri til alle maskiner og værktøj. Det betyder, at de to serier er kompatible med hinanden.

BLACK+DECKER 18V batterifamilie

BLACK+DECKER 18V batterifamilie er en samling af havemaskiner og elværktøj på batteri, som alle passer til samme 18V batteri. Faktisk består serien af 30 forskellige typer havemaskiner og elværktøj. Dette giver dig en stor alsidighed med dine gør-det-selv projekter. Derudover betyder drivkraften, at du slipper for irriterende ledninger, når du arbejder på projekter eller i haven.

Det er super nemt at bruge dine havemaskiner og elværktøj indenfor BLACK+DECKER 18V batterifamilien. Det eneste du skal er at klikke batteriet i maskinen, og så er du i gang. Husk selvfølgelig at batteriet skal være ladet op for at maskinen virker. 

Der findes tre forskellige batterier indenfor BLACK+DECKER 18V batterifamilien:

  • 1,5 ampere
  • 2 ampere
  • 4 ampere

Derfor er du sikker på at finde et batteri, som passer til dine behov og projekter. Hvilket batteri du skal vælge afhænger af, hvor lang drifttid og hvor meget kraft, du har behov for. Jo højere antal ampere, jo længere drifttid og kraft. 

 

BLACK+DECKER 54V batterifamilie

BLACK+DECKER 54V batterifamilie er BLACK+DECKERs mest stærkeste familie af havemaskiner på grund af det kraftfulde 54V batteri. Når du køber havemaskiner og elværktøj indenfor en batterifamilie får du ledningsfrie maskiner, hvilket gør arbejdet i haven lettere. Hvis du endda vælger BLACK+DECKER 54V batterifamilien, går det som en leg. 54V batterifamilien består af 7 forskellige maskiner og er kompatibelt med både BLACK+DECKER 18V batterifamilie, så 54V maskinerne passer til 18V batteri og 54V batteri passer til alle 18V havemaskiner og elværktøj. Gælder IKKE BLACK+DECKER 18V rundsav. Dermed kan du få endnu mere power til dit elværktøj. 

Indenfor BLACK+DECKER 54V batterifamilie findes der 2 forskellige batterier:

  • 1,5 ampere
  • 3 ampere

Du kan derfor frit vælge det batteri, som passer bedst til dit projekt. Dit valg af batteri afhænger af, hvor lang drifttid, du har behov for, samt hvor meget power din maskine eller dit værktøj skal have.