BLACK+DECKER 18V

Kom i gang med alle opgaver rundt om i hjemmet og haven. Vælg de 18V produkter, du har brug for og oplev hvorfor fælles batteriplatform giver så meget mening.

BLACK+DECKER 18V batterifamilie

BLACK+DECKER 18V batterifamilie er en samling af havemaskiner og elværktøj på batteri, som alle passer til samme 18V batteri. Faktisk består serien af 30 forskellige typer havemaskiner og elværktøj. Dette giver dig en stor alsidighed med dine gør-det-selv projekter. Derudover betyder drivkraften, at du slipper for irriterende ledninger, når du arbejder på projekter eller i haven.

Det er super nemt at bruge dine havemaskiner og elværktøj indenfor BLACK+DECKER 18V batterifamilien. Det eneste du skal er at klikke batteriet i maskinen, og så er du i gang. Husk selvfølgelig at batteriet skal være ladet op for at maskinen virker. 

Der findes tre forskellige batterier indenfor BLACK+DECKER 18V batterifamilien:

  • 1,5 ampere
  • 2 ampere
  • 4 ampere

Derfor er du sikker på at finde et batteri, som passer til dine behov og projekter. Hvilket batteri du skal vælge afhænger af, hvor lang drifttid og hvor meget kraft, du har behov for. Jo højere antal ampere, jo længere drifttid og kraft.