Bilka Trend Sommer - Møbler

Uanset om du har en lille altan eller en kæmpe have med masser af plads, går du ikke forgæves efter de perfekte havemøbler i Bilka Trends sommerkollektion. Her er alt fra de helt store loungesæt og skønne solsenge til små, moderne cafésæt, der passer ind overalt.
 

INSPIRATION

Sommeren står i stribernes tegn. Med det elegante Alba-havesæt i aluminium, får du et praktisk havesæt med stilrene detaljer. Det flotte vandspejl giver masser af stemning i haven eller på bordet. Lad lyskæder indramme din oase i de omkringstående træer og krukker for den perfekte sommerstemning.

INSPIRATION

Lad den skønne, danske sommerstemning udfolde sig i boligen og skab plads til timevis af lune stunder på terrassen eller i haven. Nyd solens stråler på langs på den behagelige solseng eller find dig godt til rette i skyggen under det store, flotte oliventræ.

INSPIRATION

Flet i forskellige former og varianter giver stemning hele sommeren igennem. Giv haven eller terrassen et nyt, spændende look og lad hyggen indfinde sig på alle tider af døgnet.

INSPIRATION

Giv terrassen nyt liv og længere levetid. Nyd timerne ude med lækre kvalitetshavemøbler i massivt træ og lineært design. Vælg bedre fremfor mere denne sommer.

INSPIRATION

Slå dig mageligt ned i den populære og trendy pallesofa. Beklæd den med et et af de flotte hyndesæt og nyd dit helt eget fristed. Pavia pallekassen er lavet med smukke trælameller, så din pallesofaløsning bliver endnu mere elegant.

INSPIRATION

Med den flotte og stilrene pergola i metal kan du både skabe rum, skygge og læ i din have eller på din terrasse. Giv dine hængeplanter liv og lad dem skærme af ud mod haven. Sno f.eks. en skøn lyskæde om ribberne. De lette hængegardiner i toppen kan trækkes op og ned efter behov og stemninger.