Bilka Trend Sommer - Møbler

Uanset om du har en lille altan eller en kæmpe have med masser af plads, går du ikke forgæves efter de perfekte havemøbler i Bilka Trends sommerkollektion. Her er alt fra de helt store loungesæt og skønne solsenge til små, moderne cafésæt, der passer ind overalt.

Lounge liv

Nyd lounge-livet under åben himmel i fulde drag med det moderne loungesæt, der består af en 3-personers sofa, to stole og et bord. Serien indeholder også en solseng og en højrygget loungestol med puf, som kan tilføjes efter ønske, så du kan indrette terrassen helt efter dit hovede.

Eksklusiv afslapning

De sorte kurvemøbler med store, bløde hynder og puder giver terrassen et eksklusivt udtryk, der gør det til en fornøjelse for alle sanser at tilbringe tid midt i alt det grønne.

Styling-tip

Et tæppe under havemøblerne på terrassen eller altanen udvisker grænserne mellem inde og ude og giver et blødt udtryk.

Styling tip

Byg selv havemøbler af åaller og få et look, der passer perfekt ind i den vilde natur. Pallehylden kan foldes ud og bruges som solmadras ude og en ekstra sengeplads inde.

Fornemmelser for flet

Flettede kurvemøbler hitter overalt denne sæson og i den lyse variant er de som skabt til at bringe sol og sommer ind på terrassen. Det fine sæt består af en 2-personers sofa, to loungestole og et skønt bord med glasplade, der viser den underliggende flet på smukkeste vis.

Slanke linjer i solen

Indret uderummet med et slankt formsprog, der giver en lethed på terrassen og tapper ind i dne moderne livsstil. Det enkle loungesæt i sort metal indeholder en 2-personers sofa, to loungestole og et bord med glasplade.

Styling-tip

Slab en lille, intim oase under havens træer og nyd roen.

Styling-tip

Bland friske og tørrede blomster fra haven eller grøftekanten i store vaser og lad dem være et smukt supplement til havens vilskab.

Middag med stemning

Dæk op til en stemningsfuld aften på terrassen eller altanen. Lamellerne på de enkle, stilrene stole findes i en række forskellige farver og kan nemt skiftes ud, så du kan veksle mellem udtrykket alt efter humør og anledning.