Bilka Trend Sommer - Havemøbler

Trænger havemøblerne til en udskiftning i år? Uanset om du er på udkig efter et lækkert loungesæt, et flot havebord med stole eller måske en hyggelig hængegynge, finder du det i Bilka Trend sommerkollektionen. Og hvis du er en af de mange, som længe har drømt om et udekøkken, så er du også landet det helt rigtige sted.

FLET ER FLOT

Sættet med de to stole, sofa og bord skaber stemning på enhver terrasse. Stellets flettede mønster har et let og moderne udtryk, der samtidig smager af eksklusiv luksus.

SVÆVENDE RO

Slå  dig ned og gyng tanker og pligter til ro i din nye hængegynge, hvor luft under fødderne og barnlig glæde går op i en højere enhed.

DE LYSE NÆTTERS LOUNGE

Indret det elegante glampingtelt, så du altid kan få det fulde udbytte af aftenen. Med havestole i klassisk snit kan du hurtigt etablere en spisesalon eller en plads til at indtage aftenens cocktails og drinks, mens I nyder den friske luft.

KOKKERIER UNDER ÅBEN HIMMEL

Madlavning i det fri kan noget magisk og med et smart udekøkken er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvor store gastronomiske mesterværker, du vil kaste dig ud i. Den smarte opklappelige grill indbyder til, at flere kan være med i madlavningen, mens pizzaovnen tryller sprøde bunde frem på ingen tid.

INDBYGGET VARME

Det cirkelrunde Pizzo bord med gasvarmer sikrer dig en lun aften ved bordet uanset vejrets temperatur.

LUKSURIØSE SOLSKINSDAGE

Lad det skønne Girona-sæt være din plads, når udelivet skal indtages. Det luksuriøse sæts bløde og komfortable puder er lavet af quick-dry-foam, der tæler alt slags vejr, og som navnet antyder, hurtigt fremstå tørt igen efter en sommerbyge. Du kan med dette sæt roligt synke ned, og lade dagen gå sin gang.