Bilka Trend Jul

Velkommen til et åndehul. Dit eget lille helle. Med årets Bilka Trend julekollektion finder du et væld af betagende pynt, møbler og interiør, der hjælper dig med at skabe dine egne traditioner og åndehuller i julen. Naturen afspejler sig i de materialer, vi har valgt. Materialer, der holder. Og som kan genbruges igen og igen, og få nye traditioner til at spire. Alt sammen er udvalgt i tæt samarbejde med en af landets førende trendforskere. Gå på opdagelse i kollektionen, og bliv inspireret til en dejlig jul med nærvær, hygge og fællesskab. Du kan købe den limited edition Trend-kollektion i alle Bilkas hypermarkeder og få udvalgte items online.

Katalog

Bilka Trend-julekatalog
Klik ind og se vores nye julekatalog online.
Kollektionen sælges i Hypermarkedet fra d. 28. oktober. Limited edition.

„En tendens vi ser tydeligt, er hyldesten til det perfekte uperfekte. Papirstjernerne må gerne se ud som om de er klippet i hånden. Og vaserne noget, der er formet med tommelfingrene. Vi dyrker det legende og dét, der kan give os følelsen af et smil på læben, fordi det er modpolen til bekymring.“

 

Rikke Skytte, trendforsker

ET ÅNDEHUL FOR HELE FAMILIEN

I Bilka Trends nye julekollektion finder du alt det, vi lige nu søger naturligt imod. Naturen og dens autentiske ro, hverdagslivet og dets trygge omdrejningspunkt. Og de nærværende stunder i fx sommerhuset. Naturen afspejler sig også i de materialer, vi har valgt. Materialer, der holder, og som kan genbruges igen og igen.

80’ERNE HAR RINGET JULEN IND

Udvalgte steder har dette års julekollektion sit udgangspunkt i trends, der var engang. Og som nu er tilbage med fornyet kraft! Se f.eks., hvor flot en kontrast 80’ernes koboltblå er på juletræet, på små vaser eller på skrivebordslampen.

TIL JUL – OG RESTEN AF ÅRET

Forvandl køkkenet til et julekøkken med praktisk og æstetisk opbevaring i glas og keramik fyldt med julegodter. Det kan også være, at du har drømt om at forkæle dig selv med en ny espressomaskine – og den får du nu til en ekstra sød julepris.

DU KAN FINDE BILKA TREND JULEKOLLEKTIONEN HER I VAREHUSET