Bilka Trend Jul

Årets absolut skønneste højtid står for døren, og i år er der mere end nogensinde grund til at glæde sig til Bilka Trends julekollektion. Den henter sin inspiration i gamle traditioner og velkendte former, men i et miks med andre kulturers mønstre og pynt. Resultatet er en næsten eventyrlig stemning med masser af varme, historie og pompøse udtryk, der traditionen tro er udvalgt i tæt samarbejde med en af landets førende trendforskere. Gå på opdagelse i julens tendenser inden for accessories, pynt og planter herunder og bliv inspireret til at kaste ekstra glans over julen 2020. Du kan købe kollektionen i alle Bilkas Hypermarkeder og få udvalgte items online.

Katalog

Bilka Trend julekatalog

Klik ind og se vores nye julekatalog online.
Kollektionen sælges i Hypermarkedet fra d. 23. oktober. Limited edition.

"Kendetegnet ved julen 2020 er, at den er mindre minimalistisk. Det kølige nordiske er afløst af en skøn, varm velkomst med en overflod af pynt og pompøsitet. Man kan næsten kalde det ’maksimalistisk’."


Rikke Skytte, trendforsker

Julens tendenser

Bilka Trend ønsker glædelig jul med en kollektion, der hylder traditionerne og inviterer indenfor med varme, dybe farver og en overflod af pynt. Bilka Trends julekollektion henter i år sin inspiration i gamle traditioner og velkendte former, men i et miks med andre kulturers mønstre og pynt. Resultatet er en næsten eventyrlig stemning med masser af varme og pompøse udtryk.

MIKS TRADITIONERNE

Traditioner og ritualer er i centrum denne jul og meget gerne i et miks med andre kulturers mønstre og pynt. Vi blander vores egen historie med andres for at skabe nye udtryk og fællesskaber.

BÆREDYGTIG INDPAKNING

Brug det igen og igen og igen. Mantraet er ikke nyt, men det er fokusset på den bæredygtige indpakning. Stofposerne er stærkt på vej ind som et fint alternativ til gavepapiret – og ellers er tendensen, at vi bruger papiret flere gange eller bruger indpakningspapir lavet af genbrugspapir.

NATUREN I NYE KLÆDER

Meget af julens pynt er inspireret af naturen, men med en ny tekstur. Vi ser kogler i fine nuancer, fine, bløde grene i sølv og rødt og gyldne vægophæng formet som blade.

ET TOUCH AF LILLA

De varme, rødlige nuancer fylder alle steder, men her og der popper en uimodståelig lilla farve frem. Den er sæsonens helt store farvetendens og næsten magisk smuk op imod alt det røde.