Bilka Trend Jul

Med de mørke måneders indtog følger også masser af skønne traditioner, og julen står i år i fællesskabets og nærhedens tegn. Med årets Bilka Trend-julekollektion finder du både det smukkeste pynt, bageudstyr og håndarbejde til fordybelse på egen hånd eller med dem, du holder af. Find et væld af smuk pynt til ude og inde i masser af forskellige materialer og rolige, afdæmpede naturfarver – alt sammen udvalgt i tæt samarbejde med en af landets førende trendforskere. Gå på opdagelse i kollektionen, og bliv inspireret til skøn jul med nærvær, hygge og magiske øjeblikke. Du kan købe den limited edition Trend-kollektion i alle Bilkas Hypermarkeder og få udvalgte items online.

Katalog

Bilka Trend julekatalog

Klik ind og se vores nye julekatalog online.
Kollektionen sælges i Hypermarkedet fra d. 29. oktober. Limited edition.

NATURENS FARVER

I år er det de rolige naturfarver, der får lov at pryde borddækningen. Med tekstiler, service og pynt i afdæmpet olivengrøn og varme, brunlige nuancer kan du tilføre en helt ny ro og elegance til julebordet. Fuldend borddækningen med fine glimmerblade, smukke keramiktræer, høje lysestager og en funklende lyskæde med guldfarvede blade.

KUNSTEN AT SKABE

Det vigtigste ved julen er kvalitetstiden og de små øjeblikke, vi kan nyde sammen. Derfor finder du i årets kollektion bageudstyr, der lokker os sammen ud i køkkenet, samt andre forskellige, kreative sysler, som du kan fordybe dig i alene, men også sammen med dem, du holder af.

KONTRASTERNES LEGEPLADS

Årets Trend-kollektion byder på et væld af pynt i rolige, afstemte naturfarver og er derfor perfekt at kombinere med eget pynt og egne traditioner. Bland dine egne juleskatte med nye tilføjelser, og vær ikke bange for at lade kontrasterne mødes, uanset om det gælder materialer, farver eller mønstre.

DU KAN FINDE BILKA TREND JULEKOLLEKTIONEN HER I VAREHUSET

Vi oplever desværre forsinkelser i leveringstiden på nogle varer i julekollektionen. Hold øje med de forskellige leveringsdatoer, som er indsat på de specifikke varer i kataloget.