Bilka Trend Forår

Gå foråret i møde og find inspiration i Bilka Trends forårskollektion til alle de hjem, din bolig er. Indret dig med forskellige stemninger og få dit helt eget fristed fuld af muligheder og personlighed. I samarbejde med en af landets førende trendforskere giver vi dig spændende idéer og gode råd til, hvordan du indretter dig hyggeligt og funktionelt i det ”fleksible hjem”.


Gå på opdagelse her i den helt nye Bilka Trend forårskollektion.

KATALOG

Se Bilka Trend forårskatalog
Læs det nye Bilka Trend forårskatalog her og se alle de nye, spændende varer. Forårskollektionen sælges fra den 26. februar både online og i alle Bilka Hypermarkeder.
 

 ”Det fleksible hjem er vigtigere end nogensinde. Vi tilbringer mere tid derhjemme. Derfor skal måden, vi indretter os på i højere grad kunne rumme alle de forskellige stemninger, vi befinder os i. Det er nu,
vi dyrker det hjemlige. Finder kreativiteten frem og skaber plads til rum i rum, så vi får flere muligheder i hverdagen.”


Rikke Skytte, trendforsker

HJEMMET SOM FRISTED

Nærvær, ro og fokus på hjemmet som fristed er nogle af de tendenser, der afspejler sig i boligindretningen dette forår. Lysten til at friske hjemmet op melder sig, og vi går på jagt efter inspiration til boligen, der kan give os følelsen af fornyelse og forandring i hverdagen. Både mentalt og hvad angår boligindretning er tiden inde
til en frisk start, hvor vi kan skabe plads til stemninger og finde hjem til os selv.

DET MULTIFUNKTIONELLE RUM ER POPULÆRT SOM ALDRIG FØR

Rum-i-rum skaber en følelse af frihed og giver plads til hverdagens forskellige stemninger. Få gode råd
til hvordan du indretter dit hjemmekontor hyggeligt og funktionelt med plads til fordybelse i rolige og trygge, små zoner, når livet byder på mere tid tilbragt derhjemme.

AFSKÆRMNING I ALLE AFSKYGNINGER

En stærk tendens lige nu er udnyttelsen af afskærmninger, der fungerer som stemningsgivende rumopdeling. Benyt bl.a. malede halvvægge, fyldige grønne planter og lette gardiner, der kan dele rummet op. Du kan også lægge en anden form for gulv eller male dele af gulvet, så man tydeligt ser, at zonerne deler sig i rummet.

SLIP TØJLERNE TIL FORÅRET

Kendetegnende for foråret 2021 vil være vores behov for at give slip og kaste os ud i at sætte vores helt eget præg på boligen. Stilleben er en stærk tendens og vores fokus på at bringe kontraster i spil og kombinere ting vil fylde en hel del. Udforsk din egen kreativitet og skab dekorative "still life"-opstillinger rundt omkring i hjemmet.

KONTRASTER I SOVEVÆRELSET

Bring kontrasterne i spil og skab fornyelse i soveværelset. Brug trælamellerne som sengegavl og giv din seng et nyt og forfriskende naturlook. Smid det stribede sengetøj på dyne og hovedpude og få et soveværelse, der lever op til tidens tendens om kontraster.

FORÅRETS SKAL FEJRES

Skab smukke buketter i en blanding af friske og tørrede blomster – også gerne af papir. Brug en grundbase af grøn og tilfør friske, livlige farver – bl.a. blå og rosa, der bringer positivitet og åbent sind med sig ind i rummet.