Bilka Trend Forår

Bilka Trends forårskollektion slår vinduerne op, og inviterer dig ind i en forårskollektion, der dyrker det levende, nære og kreative. Med inspiration fra en af landets førende trendforskere, har vi i denne udgave af Bilka Trend fokus på det helt nære, og den tid vi har brug for, så vi kan lade op, både sammen og alene. I en pallette af olivengrøn og sart rosa pastel kombineret med den gyldne hvedefarve, slår vi et slag for de lyse farvers indtog. Skab selv orangeriet og oasens magi med flerfunktionelle loungemøbler, smukke planter, hylder og lamper. Vi håber at inspirere dig til at skabe kroge i dit hjem, hvorfra du kan nyde det fulde udbytte af forårets solstråler og forny din energi. Du kan købe den limited edition Trend-kollektion i alle Bilkas Hypermarkeder og udvalgte items online.

KATALOG

Se Bilka Trend forårskatalog
Klik ind og se vores nye forårskatalog online. Kollektionen sælges i Hypermarkedet fra d. 28. januar. Limited edition.

“Efter lang tid, hvor hjemmet både har fungeret som arbejdsplads og base, er vi for længst færdige med at rydde op i vores prioriteter. Vi har sagt farvel til de polerede overflader og er gået i gang med at værne om de indre værdier i langt højere grad. Forårets trends kredser om det nære, det levede og det nydelsesfulde. Vi lader opvasken stå og får endnu mere mod på at sætte personligt præg på vores hjem i alle kroge, fra orangeri til badeværelse, med sarte forårspasteller, den omfavnende hvede-brune og spirende grønt.”


Rikke Skytte, trendforsker

SLIP PLANTERNE LØS

Lad et væld af planter indtage dit hjem og vokse om kap med for ret udenfor. Forårets trend slår et slag for det levende og vilde. Ikke blot i orangeriet og udestuen, men også på badeværelset. Forskellige sorter, farver, krukker og opstillinger skaber små oaser og vækker følelsen af klassisk orangeristemning i hjemmet.

SPIRENDE FORÅRSPASTELLER

Inviter foråret ind med skønne pasteller på væggene, i naturens egne olivengrønne, sarte rosa pasteller og de gyldne, lysebrune hvedefarver. Farverne giver ro og dybde i rummet og kan bruges hver for sig, eller indgå i harmoniske kombinationer side om side.

BRYD REGLERNE

Badeværelset behøver ikke være minimalistisk og hvidt. Hiv din kreative side frem, og skab atmosfære og liv i badeværelset. Eksperimenter med farver, spejle, planter, krukker og lamper, der måske ikke traditionelt har hørt til før nu, og sæt et personligt og kunstnerisk præg på rummet.

Vi oplever desværre forsinkelser i leveringstiden på nogle varer i forårskollektionen. Hold øje med de forskellige leveringsdatoer, som er indsat på de specifikke varer i kataloget.