Bilka Trend Forår - Møbler

Uanset størrelsen på din bolig og dine forskellige værelser og rum, så finder du møbler, der passer til enhver indretning i Bilka Trends forårskollektion. Her er alt fra spiseborde og tilhørende stole, til dekorative daybeds, multifunktionelle havesæt, senge til børneværelset og meget mere.
 

INSPIRATION

Når arbejdet kalder på fokus og koncentration, er det vigtigt at være godt organiseret. Indret dig på hjemmekontoret og lad tankerne få frit løb.

INSPIRATION

Med de populære lameller til væggene fra Bilka kan du nemt og hurtigt lave din egen sengegavl og give din seng et ny look. Læg lamellerne ned, skær dem til, så de passer i bredden til din seng, og montér dem vandret på væggen.

INSPIRATION

Skab rum til leg og gør plads til, at også de mindste i familien kan på opdagelse i fantasien og udforske deres kreativitet. Byg evt. en simpel trappe på børnesengen eller sæt en hyggelig tipi midt i værelset og lad timevis af sjov få frit løb.

INSPIRATION

Sæt dit helt eget præg på hjemmet med det modulopbyggede og multifunktionelle sofa-havesæt i naturflet. Sammensæt sofaens moduler efter plads og skab en skøn lounge-stemning både inde og ude.

INSPIRATION

Lad årets første soldans brede sig i boligen og gør plads til det taktile i indretningen. En daybed kan bruges i alle rum, hvor der er behov for en afsætningsplads, en hvilepause eller blot som en smuk tilføjelse til et rum.

INSPIRATION

Det runde bord er på vej ind i spisestuen, og det vil være her, vi samles over samtaler og sammenkomster. Tiden for bordenden er slut, og vi ser nu, at flere og flere mødes i fælleskabet omkring det simple og folkelige design i et blødt formsprog, hvor der er plads til alle og ikke mindst til at være sammen med afstand.