Bilka Trend Efterår - Planter

Sæsonens tendenser dikterer grønne planter i overflod, så du kan roligt gå amok i Trend-kollektionens store udvalg. Store og små planter. Lysegrønne, mørkegrønne og spættede blade. Lange, slanke stængler og smukke, tørrede blomster i skønne efterårsfarver.

STYLING-TIP

Når det gælder grønne planter, er tendensen meget klar: Jo flere jo bedre. Grønne oaser er med til at give boligen liv og stemning og også sætte et personligt præg på indretningen. Reglen er nemlig, at der ingen regler er, så alt kan mikses – bare det falder i din smag.

STYLING-TIP

Inviter naturen indenfor med et miks af forskellige planter i ’kokosnødder’, der hænger fra loftet og tilfører rummet et grønt look på en anderledes måde.

STYLING-TIP

Sammensæt tørrede blomster og stilke helt efter dit eget hoved og skab kreative kompositioner med flere varianter. Alt er tilladt – og det bedste af det hele er, at buketterne holder længe.

STYLING-TIP

De semitransparente glasvaser i efterårets farver er fine både sammen og hver for sig – og bliver kun endnu smukkere med et bundt tørrede blomster i.