Bilka Trend Efterår - Accessories

Accessories har både evnen til at understrege en stemning og sætte den perfekte prik over i’et. Gå på opdagelse i en inspirerende verden af formfuldendte vaser, krukker og kurve, fine spejle, spændende lamper og bløde puder og plaider og vælg dine favoritter til din personlige stil.

HJEMLIGE SYSLER

Når efteråret sætter ind, og vi rykker indenfor, bliver der naturligt tid til fordybelse i kreative interesser. Strikketøjet, puslespillet og kunsten får plads og afspejler, hvad der giver mening for os hver især, og hvor vi lader op.

STYLING-TIP

Varm både små og store fødder med de superbløde futter, der er designet med bæredygtighed for øje. Bunden er lavet af genbrugsgummi, mens stoffet er fremstillet af 90% genanvendt plastic og 10% polyester. Du finder et stort udvalg af de skønne futter i Bilkas skoafdeling.

STYLING-TIP

Sæt lys i forskellige farver sammen i den smukke, multifunktionelle stage, der også giver plads til fyrfadslys.

STYLING-TIP

De semitransparente glasvaser i efterårets farver er fine både sammen og hver for sig – og bliver kun endnu smukkere med et bundt tørrede blomster i.

STYLING-TIP

Vær ikke bange for at bryde roen i et harmonisk stilleben med en pangfarve. Det skaber en effektfuld kontrast, der gør indtryk.

STYLING-TIP

Gør plads til det taktile i indretningen med materialer og overflader, du kan mærke uden at røre ved dem – fra råt, rustikt ler til groft flet og lamelvægge med skarpe linjer.