Beurer

Virksomheden Beurer har hovedkvarter i byen Ulm, Tyskland, og siden 1992 har Beurer etableret sig på en række markeder internationalt bl.a. i Ungarn, Hong Kong, USA, Storbritannien, Frankrig, Italien og Latin Amerika.

Kvalitetsstandarderne i Beurer er høje og de bliver opretholdt gennem kontinuerlige investeringer i både forskning og udvikling, samt ny teknologi. Det betyder, at Beurer kan tilbyde kunderne den nyeste produktionsteknologi, stort produktsortiment og hurtige leveringstider.

99 produkter

Bliv inspireret af vores andre kategorier

Se alle kropsanalysevægte

Kropsnalayse

Går du op i fitness? eller prøver du blot at smide lidt vægt? En kropsmålervægt er en god investering, da du kan følge med i din fremgang, hvad enten dit mål er. En kropsanalysevægt gennemgår og adskeller, hvad din vægt består af. Henholvis, vand-, muskel- eller knoglemasse. Den giver dig dét overblik, som du har brug for.

Se alle varmepuder og varmetæpper

Varmetæppe

Et varmetæppe eller varmepude, kan bidrage til lindring af muskelsmerte. Det varmer behageligt på det ømme område og løser op for eventuelt spænding. Brug f.eks. et varmetæppe i forlængelse af en massage, hvor du bagefter kan nyde godt af varmen for at slappe helt af eller brug varmepuden til en kold vinteraften i sengen.

Din specialist inden for sundhed og velvære

Beurer fokuserer stærkt på international forskning og udvikling sammen med målrettet analyse af nye potentielle markeder. Det gør Beurer til den eneste fuldkomne leverandør på markedet indenfor sundhed og velvære. Virksomheden har et sortimentet på over 120 produkter herunder blodsukkermålere, blodtryksmålere, badevægte, elektriske varmetæpper, kropsanalysevægte, luftfugtere og mange flere. Beurer har vundet titler som "Århundredes mærke" og "Mest innovative mærke i plejeindustrien".