iPhone XS

Apple iPhone XS er anden generation af Apples jubilæumsmodel, udsendt i anledning af 10-året for lanceringen af iPhonen. Denne model giver mulighed for portrætfotografering med både for- og bagkamera, har fået hurtigere Face ID og en masse andre spændende nyheder. Se vores udvalg af Apple iPhone XS modeller her.

iPhone XS – endnu bedre end jubilæumsmodellen

Apple markerede 10-årsjubilæet for udsendelsen af den første iPhone med den særlige iPhone-model X – X betyder 10 i romertal. Hvad mange troede var en engangsforseelse, har nu vist sig at blive en helt ny modelserie af iPhones. iPhone XS er således anden generation, der byder på en lang række spændende nyheder:

  • Super Retina giver endnu større opløsning og endnu bedre farvegengivelse
  • Endnu bedre, stærkere og mere stift glas giver en mere robust oplevelse
  • A12 Bionic er den hidtil kraftigste og mest intelligente smartphone CPU fra Apple

Alene disse tre nyheder giver dig en masse fordele som iPhone XS-ejer. Skærmens forbedrede OLED-teknologi giver f.eks. Super Retina en meget mere virkelighedstro augmented reality-oplevelse, ligesom du får bedre portrætfotos med dybdekontrol.

Den mere robuste oplevelse af telefonen skyldes brugen af en helt særlig type kirurgisk stål, specielt udviklet til brug i Apples mobiler og tablets. Alligevel anbefaler vi fortsat, at du anskaffer skærmbeskyttelse til din iPhone XS. For en sikkerheds skyld.

Den kraftigere A12-processor giver mindre irritation og frustration i hverdagen. For telefonen arbejder lige så hurtigt, som du tænker.

Åbn din telefon med et enkelt blik

Det nye, hurtigere Face ID gør det muligt at åbne telefonen, bare ved at kigge på den. Der er ingen ventetid længere. Så snart telefonen har genkendt dig, får du vist alle beskeder og meddelelser på Start-skærmen.

Det gør det nemmere at logge ind i apps og foretage sikre betalinger på nettet. Med Face ID er dine kreditkort- og andre personlige oplysninger virkelig sikre – også selv om din iPhone XS skulle blive stjålet.

Hvilken model skal jeg vælge?

Apple iPhone XS fås i flere farver og hukommelsesstørrelser. Hvilken model du vælger, kommer an på:

  • Din stil: Er du til guld, sølv eller elegant mørkegrå. Det er valgmulighederne, når det kommer til farver på bagsiden af din iPhone XS. Tidligere havde det også betydning for kanten omkring skærmen. Men i dag går skærmen næsten helt til kanten.
  • Dit behov: Hvor meget af dit digitale liv skal med på farten? Svaret på det spørgsmål afgør, hvor stor hukommelse du skal vælge på din iPhone XS. Hukommelsens størrelse har også stor indflydelse på prisen. Så her er penge at spare, hvis du kan klare dig med mindre end du tror.

Køb din Apple iPhone XS hos Bilka.dk

Her på siden finder iPhone XS til en god pris. Bestillingen foregår nemt og hurtigt – og som altid har du 30 dages fuld returret.