iPhone XS Max

Apple iPhone XS Max videreudviklingen af iPhone X Max – jubilæumsudgaven af Apple iPhone. Den nye model er endnu større, endnu hurtigere og har endnu flottere skærm. Den er også meget mere solid, og har mange nye funktioner. Se vores udvalg af iPhone XS Max-modeller herunder.

Apple iPhone XS Max 

Det er svært at forestille sig en vildere smartphone end Apple iPhone XS Max. For alt er ”max” på andengenerationsmodellen af Apples jubilæumstelefon iPhone X Max, der blev udgivet i anledning af 10-året for lanceringen af Apples ikoniske smartphone. Den nye model byder blandt andet på:

  • Den største skærm på en iPhone til dato: Gigantiske 6,5 tommer
  • En meget mere solid iPhone på grund af særligt udviklet kirurgisk stål
  • Den kraftigste og mest intelligente iPhone-processor til dato: A12 Bionic

Hver af disse tre nyheder giver dig en lang række fordele og en meget bedre iPhone-oplevelse, der vil begejstre dig fra det øjeblik, du tænder din telefonen for første gang.

Ikke alene er opstarten hurtigere. Når først du har sat telefonen op og indstillet den indbyggede ansigtsgenkendelse, åbner telefonen også meget hurtigere end på den tidligere model. Du behøver bare kigge på den. Så er den klar. Det sørger den forbedrede Face Id-funktion for. Bare grib ud efter mobilen, kig på den, og du er i gang.

Endnu bedre skærmoplevelse med Super Retina

Skærmoplevelsen er blevet så meget federe. Den gigantiske skærm har med Super Retina fået en skærmopløsning og en farvegengivelse, der gør den fuldstændig virkelighedstro.

Det oplever du især, når du bruger de augmented reality-visninger, som bliver mere og mere almindelige i mange apps. Fordi skærmen går næsten helt ud til kanten, er det svært at se, hvor skærmvisningen slutter og virkeligheden begynder.

Husk at købe næsten usynlig skærmbeskyttelse til din iPhone XS.

Bedre kameraer og bedre foto

Sammen med den meget hurtigere A12-processor og de meget bedre indbyggede kameraer for og bag, åbner Super Retina også op for meget bedre portrætbilleder, der fås med særlig dybdekontrol. Det giver mulighed for professionelt udseende portrætter med såkaldt bokeh-effekt.

Med nye sekundærbilleder får billeder med kraftige skygger og kraftigt lys endnu flere detaljer og mere liv. De mange ekstra pixel i skærmopløsningen giver derudover en mere nøjagtig farvegengivelse. Herunder ”ægte sort” fordi den digitale støj er reduceret. Selv i billeder taget i svagt lys.

Alt i alt giver det dig et topprofessionelt kamera, der altid er lige ved hånden, der også lige kan bruges som telefon og så meget andet.

Køb iPhone XS Max hos Bilka.dk

Se vores udvalg af iPhone XS Max-modeller øverst på siden. Vælg mellem 3 farver og flere forskellige hukommelsesstørrelser fra 64 GB. Husk: Hos Bilka.dk får du altid hurtig bestilling med 30 dages fuld returret.