iPhone XR

Med Apple iPhone XR får du alle de smarte funktioner fra iPhone XS og en større skærm til en bedre pris. Skærmen går helt til kanten med en stor LCD-skærm med præcis farvegengivelse og stort farvespektrum. Se vores udvalgte modeller herunder og bestil i dag.

iPhone XR – alle de smarte funktioner og større skærm til en bedre pris

Apple iPhone XR giver dig samme intelligente processor, det lynhurtige Face ID, trådløs opladning og alle de andre smarte, nye og hurtigere muligheder fra Apples iPhone XS mobil. iPhone XR sælges bare til en bedre pris, fordi den anvender såkaldt liquid LCD-teknologi i stedet for OLED. Derudover giver iPhone XR dig:

  • Større skærm på hele 6.1 tommer, der går helt til kanten
  • Aluminiumscover i flykvalitet sikrer dig en mere robust telefon
  • Flere spændende farver at vælge mellem end de sædvanlige tre

Altså får du ikke bare en billigere iPhone. Du får også en iPhone med større skærm og flere farvemuligheder til bagcoveret end iPhone XS.

LCD-skærmen på iPhone XR er ikke discount. Det er den mest avancerede LCD-skærm, der er til at opdrive. Her er ikke gået på kompromis med noget. Den særlige liquid LCD-teknologi giver en fuldt ud lige så god skærmoplevelse – ja, nogen vil ligefrem foretrække LCD-versionen frem for OLED-udgaven på iPhone XS.

Kommer du fra iPhone 8 eller tidligere, giver fuldskærmsoplevelsen på fronten af din nye iPhone XR også en helt ny og anderledes oplevelse af at bruge din telefon. Skærmen går næsten helt ud til kanten, og gør den særlige Augmented Reality-funktion ufattelig naturtro.

Åbn telefonen med et enkelt blik

Men hvordan låser du telefonen op? Jo, du kigger bare på den! Det forbedrede Face ID i forhold til iPhone X og andre mobiltelefoner med ansigtsgenkendelse, giver minimal ventetid. Det er bare at tage telefonen i hånden, kigge på den og så kan du gå i gang. Skal du bare lige opdateres på, om der er kommet nye beskeder eller vigtige notifikationer, kan du få vist startskærmen bare ved at røre skærmen.

Mere robust telefon

Der er heller ikke noget med, at telefonen virker skrøbelig eller kan vrides. Det sørger den særlige aluminiumslegering for. Den er superlet, virkelig robust og anvendes også til flyskrog.

De smukke farver på telefonens bagsidecover i glas, påføres ved hjælp af en avanceret syvtrins proces. Den giver samme dybde og fylde som en bil med ekstra tyk metallak.

På grund af glasbagsiden kan telefonen oplades trådløst med en hastighed, der slår alle tidligere rekorder.

Vælg din nye Apple iPhone XR hos Bilka.dk

Øverst på siden finder du vores udvalg af iPhone XR-modeller. Her kan du vælge mellem flere forskellige farver og flere størrelser hukommelse.

Vælg efter stil og behov. Det er hurtigt at bestille, og så giver vi altid ubegrænset returret.