iPhone 7

iPhone 7 giver store forbedringer til de vigtigste dele af iPhone-oplevelsen. Den kommer med avancerede kamerasystemer, solid ydeevne, lang batteritid, stereohøjtalere med medrivende lyd og klar og farverig iPhone skærm. Køb din nye iPhone 7 og iPhone 7 Plus i dag på Bilka.dk - hurtig og gratis levering.

Tilbehør til iPhone

Se hele udvalget af tilbehør til din iPhone.

Klik på banneret og hop direkte ind på vores store udvalg

Skal du have en ny iPhone 7

Uanset om du aldrig har haft en iPhone før eller skal have opgraderet din gamle model, er en iPhone 7 et fremragende bud. iPhone 7 er bl.a. udstyret med et dobbeltkamera med hele 12 MP og et frontkamera på 7 MP, en klar og meget farverig iPhone-skærm i form af en 4,7” eller 5,5” – alt afhængig af om du vælger den almindelige eller plus-modellen – og stereohøjttalere, der giver dig lyd- og musikoplevelser i topklasse. Den er ligeledes stænk- og vandafvisende som den første iPhone nogensinde.

Et af de helt store fordele ved iPhone 7 er, at den nu – efter der er kommet flere generationer af Apple’s populære smartphone til – kan købes til en yderst fordelagtig pris. Med iPhone 7 får du med andre ord meget iPhone for pengene, og får alt det, som du skal bruge i en smartphone – og meget mere til.

  • Bagkamera på 12 MP og et frontkamera på 7 MP
  • Vælg imellem en almindelig og en plus-model
  • Køb den til en skarp pris

Find din nye smartphone og yndlings-gadget i form af en iPhone 7 her på siden. Vi har den i forskellige udgaver – det gælder både i størrelsen, flere farver og ikke mindst størrelsen på hukommelsen.

Hvilken model skal jeg vælge?

Engang var der kun sort og sølv at vælge imellem – nu er der 5 forskellige. Skal den være guld, sølv, sort – eller måske lyserød? En ting er det farvevalg, du skal træffe, når du skal have en iPhone 7 – en anden ting, du skal vælge, er hvor mange GB, den skal have plads til. Med andre ord hvor stor en hukommelse og hvor meget lagringsplads, din nye iPhone skal have. Billeder, sange, videoer og apps er noget af det, der fylder meget på en smartphone. Hvis du vil havde plads til masser af ovennævnte, kan du derfor med fordel vælge en model med 64 GB lagringsplads og herover.

Køb en iPhone 7 på Bilka.dk

Du finder din nye iPhone 7 her på siden, hvorfra du kan bestille den hjem med det samme. Vi leverer den til dig fragtfrit og desuden med 30 dages returret i tilfælde af, at varen ikke lever op til dine forventninger. Bilka.dk er dit Hypermarked og med Danmarks største vareudvalg kan vi tilbyde dig alt, du har brug for. Det gælder naturligvis også tilbehør til din nye iPhone – se det hele i udvalget af tilbehør til Apple.