iPhone 6s

Oplev den fantastiske smartphone iPhone 6s med 3D Touch, aluminium, Live Photos, avancerede kameraer, A9-processor, Retina HD-skærm og meget meget mere. På Bilka.dk tilbyder vi iPhone 6s med 16 GB og helt op til 128 GB, og vi har desuden også plus-modellen. Du kan få den i fire flotte farver, så du helt sikkert kan finde én, du synes om. Køb din nye iPhone hos Bilka - og så får du gratis levering.

Tilbehør til iPhone

Se vores store udvalg af tilbehør til iPhone. Find bl.a. høretelefoner, kabler og opladere.

Klik på banneret og se alt iPhone tilbehør

iPhone 6S

Da efterfølgeren til iPhone 6 kom på banen – i form af iPhone 6S – i september 2016, var der sket flere ting. iPhone 6S havde nemlig bl.a. både en ny og forbedret hardware, ligesom også kameraet er en del bedre end det kamera, som dens forgængere var udstyret med. iPhone 6S har et bagkamera på hele 12 megapixel og et forkamera med 5 megapixel. Som noget helt nyt fik man med iPhone 6S også en helt ny mulighed i forhold til farvevalget – nu kunne den populære smartphone også fås i lyserød. Herudover får du med en iPhone 6S en Apple-smartphone, der har alle de fede og innovative funktioner, der karakteriserer de nyere generationer af populære iPhone: Touchskærm, Retina HD-skærm, der giver dig et knivskarpt skærmbillede, der er perfekt til at se film på og ikke mindst en tynd ramme og lav vægt udført i det velkendte og klassiske Apple-design.

  • 12 megapixel kamera, der giver dig knivskarpe billeder
  • Vælg imellem forskellige farver – herunder lyserød
  • Køb den til en skarp pris

Er det en iPhone 6S, du skal have fat i? I så fald er der gode nyheder – den fås nemlig nu til en skarp pris, der ikke vil ruinere dig. Du finder den her på siden, hvor du kan vælge imellem forskellige modeller. Det gælder både med og uden stor hukommelse – og ligeledes i flere farver. Der er med andre ord en iPhone 6S til ethvert behov, enhver smag og pengepung.

Vælg den rigtige model

I udvalget finder du forskellige iPhones, hvor størrelsen på hukommelsen varierer. Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge? Hvorvidt du skal vælge en model med 32 eller 128 GB, er først og fremmest et spørgsmål om, hvor mange apps, billeder, video og lydfiler, som du vil have plads til. Både video, billeder og sange er nemlig nogle af de filtyper, der fylder allermest på en smartphone. Det samme gælder apps, der typisk også optager meget plads på en enhed. Vil du have plads til at gemme mange billeder, videoer osv. er det derfor en god idé at vælge en iPhone med et stort antal GB til rådighed.

Køb din iPhone 6S online her

Når du har fundet den iPhone 6S, der passer bedst til din smag og dine behov, kan du bestille den hjem online her fra siden i dag. Vi leverer den til dig fragtfrit og altid med 30 dages returret i tilfælde af, at den ikke lever op til dine forventninger.