iPhone

Du kan her se vores flotte sortiment af iPhones. Vi tilbyder både 6s, 6, 5S og SE, så du med garanti kan finde lige den, der lever op til dine ønsker og behov. Oplev den en iPhone 6s med 3D Touch, Live Photos, avancerede kameraer, stor Retina HD-skærm og meget meget mere. Den fås i fire flotte farver og det helt særlige design, som har gjort Apple til det, de er i dag. Hav det hele samlet ét sted med en iPhone fra Apple.

Der er sket meget siden 1. generation iPhone. Oplev iPhone 5 og iPhone 6 med Retina skærm. Muligvis verdens bedste Smartphone til browsing, mails og meget mere. Her på siden finder du Apples populærere iPhone.

iPhone blev præsenteret af Steve Jobs Januar 2007. Ifølge ham var det ikke bare en telefon, ikke bare en smartphone, men iPod, telefon og internetadgang i én. Altså en genopfindelse af telefonen, som vi dengang kendte den. Det var den første telefon uden tastatur, og den eneste hvor du med multi-touch skærmen ikke behøvede pegepinde eller andet. Det eneste du skulle bruge for at skrive, ringe eller bladre, var din finger.

iPhone 1

Da iPhone blev præsenteret var den med sin 3,5” skærm imponerende og skærmen virkede enorm, da der ikke var et tastatur til at optage 40% af pladen, som på andre telefoner. Med en tykkelse på kun lidt over 1 cm og sit 2 mega pixel kamera, så var den virkelig forud for sin tid. Konkurrenter som Black Berry, Motorola og andre, som var på markedet med telefoner som både kunne ringe, sende sms og mails blev overhalet indenom, da Apple med iPhone gav brugeren langt mere fleksibilitet i form af mulighed for softwareopdateringer, Apps, Spil og meget mere. iPhone kunne via iTunes synkroniseres med din computer og E-mail, billeder og musikbibliotek kunne let styres centralt fra iTunes. Telefonen kom i 2 modeller, som designmæssigt var ens, den ene en 4 gb og den anden 8gb. Der gik dog ikke mange måneder før 4 gb modellen udgik og prisen på 8gb blev sat ned.

iPhone 3G og 3GS

Den første model som kommer til Danmark er modellen 3G, som er næsten magen til den først lancerede model. Den har dog en bagside i plastic, hvor den først lancerede model var sort/alu. 3G modellen kunne fås i sort og hvid og havde runde hjørner. Med opdateringen til 3GS blev telefonen hurtigere og kameraet blev opdateret med autofokus.

iPhone 4 og 4S

Med opdateringen i 2011 kom bl.a. Facetime og dermed også frontkamera (Hvordan skulle man dog kunne leve uden det i denne selfie tidsalder) Udover et kamera mere, så blev kvaliteten af kameraerne markant forbedret. Udover det forbedrede kamera, så kom der også en markant bedre skærm, nemlig retina skærmen, med en 4 gange bedre opløsning end forgængeren. Designet på iPhone 4 var markant anderledes end forgængerens bløde hjørner og afrundede bagside. iPhone 4 havde kantede sider og bagside i glas. Glas på både for og bagside gav meget arbejde til de mange små værksteder, som levede af at skifte glasset for uheldige iPhone ejere, hvis telefon have haft et lidt for tæt møde med et hårdt stengulv. Der blev derfor solgt rigtig mange covers og cases for at beskytte den flotte telefon og undgå reparation, da den desværre ikke blev fremstillet med panserglas. Som ejer af en ny iPhone 4 var det nødvendigt at skifte sit simkort ud, da Apple fik fra mini til micro simkort.
Efter model 4 kom opdateringen 4S, som igen øger hastighed for forbedrer kamera kvaliteten og tilføjer HD video. Med 4s går iPhonen fra 5 mega pixel kamera til 8 mega pixel.

iPhone 5

Udover en ny telefon, så var der noget andet ved denne præsentation som var anderledes end før. Tim Cook, den nye Apple CEO var på scenen for første gang. Med denne nye telefon var det igen tid til et næsten ny design. Det var fortsat det kantede design, men telefonen var denne gang en smule længere, og med en større skærm, denne gang på 4” mod 4´erens 3,5”. Til trods for den større skærm, så var iPhone 5, 20% lettere end forgængeren. Konstruktionen var stadig glas og stål, men denne gang med en bagside i stål.
Iphone 5 kom med samme mængde hukommelse som 4S, nemlig 16gb, 32gb eller 64 gb. De mindre modeller på 8gb er nu fortid. Med lanceringen af iPhone 5 kom også det nye og mere effektive Lightning kabel. Det betød samtidig at stik fra ældre Apple devices ikke kunne bruges.

Iphone 6 og 6 Plus

Den nye iPhone 6 og iPhone 6 Plus blev præsenteret af Tim Cook og Philip Schiller i Cupertino. For første gang blev der præsenteret 2 nye telefoner, nemlig iPhone 6 og den større iphone 6 Plus. iPhone 6 Plus er så stor, så den hører til kategorien phaplet, som er en sammentrækning mellem telefon og tablet. Den almindelige iPhone 6 er dog også markant større end den tidliger model, med sin nye 4,7” skærm. iPhone 6 Plus har en skærm på hele 5,5”, så det er ikke lige en man putter i lommen i et par stramme jeans. Den nye generation iPhone er forbedre på rigtig mange områder. Den har markant bedre kamera til både billede og video, markant hurtigere med sin A8 processor og mere effektiv til browsing med hurtigere trådløse forbindelse.
Med den nye iPhone lancerer Apple den deres svar på en enkel og sikker betalingsmetode. De kalder det Apple pay og det lader sig indtil videre kun gøre med iPhone 6 og iPhone 6 plus. Løsningen er trådløs og du godkender en betaling med fingeraftryks scanneren i Touch ID teknologien. Det er dog endnu ikke muligt at bruge Apple Pay i Danmark.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies